banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Viranşehir AK Parti 4. İstişare toplantısı yapıldı
Viranşehir AK Parti 4. İstişare toplantısı yapıldı
Viranşehir AK Parti Teşkilatı 4. İlçe İstişare toplantısını İlçe binasında gerçekleştirdi. Viranşehirdeki toplantıya İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat başkanı Veysel Polat, İl başkan yardımcıları Remzi Canbeyli ve İsa Kızıldemir de katıldılar.

AK Parti Viranşehir 4. İlçe İstişare toplantısı yaptı.

Toplantıya AK Parti Teşkilattan Sorumlu Başkanı Veysel Polat, Viranşehir İlçe Koordinatörü M. Talat Akay ve Abdulkadir Türkeri ile Yönetim Kurulu Üyeleri Faruk Atlas, Abdülkadir Karacabey, Viranşehir İlçe Başkanı Mehmet Ekinci, Belediye meclis üyeleri, İl genel meclis üyeleri, İlçe başkan yardımcıları ve İlçe teşkilatı katıldı.

Divan kurulu İlçe başkanı Mehmet Ekinci, İl Teşkilat başkanı Veysel Polat, Koordinatör Talat Akay ve Eski belediye meclis üyesi Mehmet Aydoğdu’dan oluştu.

Divan Kurulunun oluşturulmasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Açılışta konuşan İl Teşkilat başkanı Veysel Polat, Teşkilatlanmanın önemine değindi.

Polat; Tüm başarılı çalışmaların temelinde koordineli ve sistemli çalışmalar vardır. Burada ortaya çıkan sorunlar danışarak ve sistemli çalışarak büyütülmeden ortadan kaldırılabilir. Teşkilatlanma olursa herkes yükün altına girer. Ama ferdi oluırsa yük sadece birilerin sırtına biner ki; başarılı bir çalışma yürütmek zor olur. İstişare toplantılarının önemi çok büyük. Burada sorunlar istişare edilir. Yapılması gerekenler ve yapması gerekenler tespit edilir ve o sorun ortadan kaldırılır” dedi.

Polat; “Bu görev kutsaldır, Ülke olarak yaşadığımız sıkıntıları hepimiz görüyor ve biliyoruz. İnsan hakları, demokrasi ve millet iradesinin muhafazası için toplum olarak duruşumuzu göstermek durumundayız. Ülkemizin çetelerden arınması, zulüm ve zorbalığın son bulması için örgütlü bir şekilde milletin sesini teşkilatlarımız olarak herkese duyurmak durumundayız. Teşkilatlarımızda görev almış arkadaşlar bu sorumluluğu üstlenmiştir. Gereğini yapmak, hiç olmazsa haftanın bir - iki gününü milletimiz ve memleketimiz için yapılacak çalışmalara katılmak üzere ayırabilmeliyiz.

Teşkilat çalışmalarına zaman ve imkan ayırmak hepimizin görevi. İhmal ve duyarsızlık bugün kabul edilemez. Yoksa görevimizi yapmamış oluruz, vebali çok büyüktür. Görev alan her arkadaş gereğini yapmalı. Vatandaşlarımızın haklı taleplerini dile getirmeli” diye konuştu.

Viranşehir İlçe başkanı Mehmet Ekinci ise; Bugün toplantısını yaptığımız 4. istişare toplantısının partimize Ülkemize teşkilatlarımıza hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbimden diliyorum. Muhtemelen 12 Haziran   2011 günü yapılacak genel seçime önemli bir katkı yapması, seçimde yapılacak çalışmaların ana hatlarını oluşturacağımız seçime doğru izlenecek yol haritasının temelini oluşturmak ve bu gayeyle beraber siz dava arkadaşlarımızın görüş ve önerilerinizi almak gönüllü olarak katkı sunmak isteyen arkadaşlarımızı belirlemek Genel Merkezimiz tarafında hazırlanan çalışma sistemini sizlerle paylaşmak için burada istişare ediyoruz. Bunun yanında Viranşehir’in sorunları ve yapılması gerekenleri istişare edeceğiz” dedi.

Daha sonra Viranşehir teşkilatında konuşmalar oldu. Konuşanlar Başbakanın dediği gibi “Durmak yok, yola devam” deyip çok çalışmaları gerektiğini belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.