banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Viranşehir aday adayı Fethi Yıldırım

Viranşehir sivil toplum örgütlerinin desteklediği adayı; Fethi Yıldırım!...

 

12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde Şanlıurfa’dan AK Parti Aday Adayı olan Fethi Yıldırım; “Viranşehirli olarak Viranşehirlilerin sorunlarını biliyorum ve çözümüne katkı sağlayacak çalışmalar yapabilirim” dedi.

 

Fethi Yıldırım “Yıllardır Sivil Toplum kuruluşlarında görev yaptım. Görevim esnasında başta eğitim camiası olarak birçok memleketimizin sorunlarını dile getirip çözüm aradım. Bazen bağlı bulunduğum Memur – Sen konfederasyonu ile irtibata geçip destek alarak çözümler bulduk. Birçok konuda ise Milletvekilimizin olmadığından dolayı sıkıntı yaşadık. Sivil Toplum Kuruluşları ile yan yana gelerek çözümler aradık. Ama bir vekilimizin olmayışı adeta belimizi kırıyordu. Halkımızın desteği ile inşallah sıralama alıp aday olacağım ve inşallah seçilip başta Viranşehir olmak üzere Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsil edeceğim. Bu memlekette yaşıyorum, Bu memleketin sorunlarını biliyorum ve çözümünü de biliyorum. Yıllarca bu memleketin sorunları ile yoğruldum, tepeden inme biri değilim’’dedi.

 

Viranşehir sivil toplum örgütlerinin desteğini yazılı olarak almayı başaran, Fethi Yıldırım Viranşehir'e yaraşır bir hizmet için aday olduğunu açıkladı.

 

FETHİ YILDIRIM KİMDİR

1977 yılında Şanlıurfa-Viranşehir’de doğdu. Evli ve 3 çocuk babasıdır. İlk, Orta ve Lise Öğrenimini Viranşehir’de tamamladı. 2000 yılında İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliğini tamamladı. Viranşehir Göl ilköğretim Okulu ve Viranşehir Anadolu Öğretmen Lisesinde Öğretmenlik yaptı. 2006–2010 yılları arasında Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Viranşehir ilçe Başkanlığı görevini yürüttü. 18 dernek ve vakfın Viranşehir’in problemlerine çözüm bulmak amacıyla bir araya geldiği Viranşehir Sivil Toplum Platformunun (VİSTOP) kuruculuğunda ve yönetim kurulu üyeliğinde bulunmuştur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.