banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen toz Sugeldi

Viranşehir Adalet Sarayının Temeli Atıldı

Bakan Faruk Çelik ve Vali Celalettin Güvenç AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek ve Seyit Eyüpoğlu, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ile Viranşehir Adalet Sarayı'nın temel atma törenine katıldı.

 

Yapılacak adalet sarayının hayırlı olmasını temenni eden Çelik, ''Geciken adalet, adalet değildir. Bundan dolayı hükümetlerin üzerine, bakanların üzerine, yönetimlerin üzerine düşen görevler var, yargı mensuplarının üzerine düşen görevler var. İşte bu temel atma töreninde biz, bize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bugüne kadar 145 adalet sarayını yeniden inşa ettik. 569 bin metrekare olan adalet saraylarının toplam kapalı alanlarına 2 milyon metrekare daha ilave ettik. Bu son derece önemlidir. Adaletin gecikmemesi için fiziki şartların oluşumu açısından önemli adımlardır” dedi.

Bakan Çelik’in konuşmasının ardından yolunun üstünde bedensel engelli Murat Ülken isimli çocuğu görünce çocuğun yakınını dinledi. Bu arada Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Viranşehir Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz’a Murat Ülken’e ihtiyacı olan akülü özürlü arabasının alınmasını istedi.

Temel atma törenine getirilen bir koç kurban edildi.

 

Daha sonra Bakan Çelik ve Vali Güvenç ile beraberindekiler Adalet Sarayı’nın temelini attı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.