banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Öğrenci bakan

Veysel Polat'tan Temayül teşekkürü

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı, Veysel Polat temayül yoklamasında delegelerin 148 oy'unu aldı.

AK Parti teşkilatlarından yoğun destek alan Polat'ın teşekkür mesajı;

 

340 aday adayı için yapılan temayül yoklamasını demokratik, başarılı ve şeffaf bir şekilde yapan AK Parti teşkilatını tebrik ettiğini belirten Veysel Polat; "Şanlıurfa'nın TBMM'de daha iyi bir şekilde temsil edeceğine inan 340 aday adayı ile birlikte bir yoklama yapıldı. Burada bir hizmet yarışı, Şanlıurfa'nın potansiyelini daha etkin ve her kesimin kullanabileceği demokratik bir yönetim şeklini oluşturmak için bulunduk. Bize gerek oylarıyla, gerekse gönüllerinden dualarla destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bu destek yükümüzün ağırlığını somut olarak ortaya koyuyor. Bu emaneti en iyi şekilde muhafaza etmek zorundayım. Bundan sonraki süreçte de verilecek emanetleri en iyi şekilde ve dürüstçe koruyacağım" dedi.

 

AK Parti teşkilatına da teşekkür ettiğini belirten Veysel Polat; "2300 AK üyenin 10 ilçe ve beldelerden DSİ Konferans salonuna sistemli bir şekilde, kargaşa ve karışıklığa mahal bırakmayarak getiren AK Parti İl Başkanı, Yönetimi ve teşkilatın her kademesinde görev alan AK görevlileri tebrik ediyorum. Oyların kullanımında gösterilen hassasiyet ve oy sayımındaki şeffaflık AK Parti ayrıcalığını bir daha ortaya çıkardı. Sabah saatlerinde şölen havasında başlayan demokratik, şeffaf temayül maratonuna diğer günün sabah saat 05'e kadar bir an olsun yorulmadan çalışan AK Parti Milletvekilleri Hayrettin Çakmak, Mehmet Erdoğan, Kutbettin Arzu, Mehmet Durdu, M. Halid Demir, AK Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Kübra Öztürk, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Yönetim Kurulu üyeleri, teşkilatın diğer birimleri, Emniyet Mensupları ve Şanlıurfa kamuoyuna gelişmeleri an an aktaran medya mensuplarına en içten duygularımla teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.