banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Veysel Polat ve Remzi Canbeyli istifa etti

AK Parti Genel Merkezi tarafından Milletvekili aday adayı olacak teşkilat mensuplarının 15 Ocak'a kadar istifa etmeleri gerektiği bildirilmişti.  Bu süre içerisinde AK Parti İl Teşkilatından yaklaşık 15 Kişi istifa etti. Son olarak Yürütmeden Polat ve Canbeyli istifa etti.

 

Daha önce AK Parti Disiplin Kurulundan Nabi Aksoy, Abdülgani Hartavi, Ömer Taş, Önceki gün AK Parti İl Yönetiminden Abdullah Barut, Kemal Saraçoğlu, Fevzi Demirkol, Mustafa Hekimoğlu, Mustafa Ağadayı, İsmail Güneş ve Hüseyin İnan AK Parti İl Yönetim Kurulu toplantısının ardından istifa etmişlerdi.

Dün AK Parti İl Yönetiminden Faruk Atlas gündüz istifa ederken Akşam saatlerinde ise AK Parti İl Yürütme kurulu üyesi ve Teşkilat başkanı Veysel Polat milletvekili aday adayı olamk için istifasını sundu. Bugün ise AK Parti İl Yürütme kurulu üyesi ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Remzi Canbeyli istifa etti.

Yürütmede bulunan Veysel Polat ve Remzi canbeyli; "amacımız şanlıurfa siyasetine temiz ve AK sayfanın açılmasıdır. Urfa siyasetinin şefaf olması içiin şanlıurfanın hak ettiği noktaya gelmesi için bu yola çıktık. Şanlıurfamıza ve partimize hayırlı olsun" dediler.

AK Parti il yönetiminde başarılı çalışmalar yapan yöneticiler Ankara'da Şanlıurfa için çalışmaya devam edecekler.

 

Bilindiği gibi AK Parti Genel Merkezi tarafından 27 Aralık 2010 tarihli MYK toplantısında alınan karar gereğince 2011 yılında yapılacak milletvekili Genel Seçimlerinde aday adayı olmak isteyen teşkilatlarına mensup; İl Başkan ve Yönetim Kurulu asil ve yedek üyeleri, İlçe Başkan ve Yönetim Kurulu asil ve yedek üyeleri, Belde Başkan ve Yönetim Kurulu asil ve yedek üyeleri ile belirtilen kademelerde görevli Kadın ve Gençlik Kolları teşkilat yönetimleri asil ve yedek üyeleri milletvekilliği için 15 Ocak 2011 gününe kadar istifalarını bağlı bulunduklarını teşkilat kademe başkanlıklarına yazılı olarak vereceklerdir.” Denilmişti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.