banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Veysel Polat resmen aday adayı

12 Haziran 2011’de yapılacak olan Milletvekili genel seçimleri için Şanlıurfa'dan Milletvekili adayı olmak için Veysel Polat Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığında adaylığa resmen müracaatta bulundu.

 

Eski AK Parti Şanlıurfa İl Başkan yardımcısı, Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı, TGC Şanlıurfa temsilcisi ve GAP Gündemi Gazetesi sahibi ve başyazarı Veysel Polat başvuruların son gününde evraklarını tamamladıktan sonra AK İl Başkanlığına gelerek “başvuru evraklarını” İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’e teslim etti.

 

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili aday adayı olan Veysel Polat’a başarılar dileyen Eğilmez; “AK Partide bir görev yapan Veysel Polat’ın aday adaylığı partimize ve Şanlıurfa’ya hayırlı olsun” dedi.

 

AK Partiden aday adaylık başvurusunu yapan Veysel Polat ise “AK Parti gibi bir partide bulunmak ve görev yapmak farklıdır. Şanlıuraf’nın sorunlarını bir gazeteci ve siyasetçi gözüyle gördükten sonra TBMM’de çözümüne yönelik etkin çalışmalar yapmaya adayım. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. 

 

Eski AK Parti Şanlıurfa İl Başkan yardımcısı, Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı, TGC Şanlıurfa temsilcisi ve GAP Gündemi Gazetesi sahibi ve başyazarı Veysel Polat, bir çok STK’da aktif görev aldı.

 

Milletvekili genel seçimlerinde aday olmak için AK Parti aday adayları için resmi süreç (7 Mart) Pazartesi günü başlamış, 14 Mart Pazartesi günü (bugün saat 17:00’de)  sona erdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.