banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Vekillerden ŞUTSO’ya ziyaret

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına yeniden seçilen E.Sabri Ertekin ve yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunan milletvekili Mahmut Kaçar ve Mehmet Akyürek Başkan Ertekin ile bir süre sohbet etti. Başkan Ertekin ve yeni yönetim kurulunu tebrik eden Vekiller ve beraberindeki heyet hayırlı olsun dileklerini iletti.

ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin ile Şanlıurfa Ak Parti Milletvekilleri Mehmet Akyürek ve Mahmut Kaçar ziyaret ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Mahmut Kaçar, ‘Ticaret ve Sanayi Odamızın çok değerli Başkanına, Başkan Yardımcısına ve Meclis Başkanına hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Şanlıurfa Türkiye’nin gerek sanayi itibariyle gerek ticari hacmi itibariyle en fazla büyüyen illerinden birisidir. Ayrıca genç nüfus itibariyle de istihdam noktasında da ciddi anlamda ihtiyaç olan bir il, Şanlıurfa son yıllarda hükümetin çıkarmış olduğu teşvik yasasıyla birlikte şuanda hepimizin de bildiği gibi teşvik noktasında iş adamlarımızın en fazla rağbet ettiği il. Doğu ve Güneydoğu içerisinde 6. bölge olarak gerek ulaşım, gerek güvenlik huzur açısından şuan da bütün Türkiye’nin bütün iş adamlarının çekim merkezi. Bu altı yedi aylık zaman içerisinde de şuan da ikinci Organize Sanayi tamamen dolduğunu, üçüncü organize sanayi ile ilgili çalışmaların yapıldığı, şuana kadar yapılan müracaatlarla yaklaşık Şanlıurfa on bin civarında yeni istihdam alanı oluşturulacağı bizi son derece memnun etti. Başta Ticaret ve Sanayi Odamız olmak üzere, bu konuda ilgili kurumlarımızın yereldeki yaptığı çalışmalar genelde de biz milletvekili arkadaşlarımız birlikte bu anlamla taleplerini ilgili mercilere iletmek ve çözmek konusunda performans ve Şanlıurfa’ya katma değer olarak dönüyor. Bugün kü ziyaretimizde de hem kendilerine hayırlı olsun ziyareti yapmak hemde Şanlıurfa’nın istihdamı ile ilgili sanayi ve ticaretle ilgili mevcut durumunu gelecekle ilgili bu konudaki önerilerini ve taleplerini almak için kendilerini ziyaret etmiş bulunmaktayız. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sabri Ertekin Bey’e, Yardımcısı Halil Peltek Bey’e ve Meclis Başkanı İbrahim İletmiş Bey’e hayırlı olsun diyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Mehmet Akyürek, ‘Milletvekili Mahmut Bey Kardeşimizle Şanlıurfa’ya geldik, birlikte Ticaret Sanayi Odamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Güzel bir seçim oldu Şanlıurfa’ya yakışan bir şekilde, Ticaret Sanayi Odası dediğimiz zaman aklımıza ilk gelen ticaret oluyor ve bu yüzden de Sabri Bey’den bu konuda dahabüyük atılımlar bekliyoruz. Sabri Beyi daha önceden tanıyorum kendileri iyi bir insan ve ileriyi gören bir arkadaşımız bu konuda kendilerine başarılar diliyorum. Allah Muaffak etsin” dedi.

Son olarak Başkan E.Sabri Ertekin ise, ‘Sağolsunlar sayın vekillerimiz bizleri ziyaret ettiler. Allah’a ne kadar şükretsek azdır. Cenabı Hak Şanlıurfa’ya çok büyük imkanlar vermiş. Ama bunları kullanım noktasında biraz geri kalmışız. Ama inşallah bu dönem bunu aşmaya başlayacağız. Sayın vekillerimiz ve sayın bakanımız bütün idarecilerimizin sivil toplum örgütlerimizin katkısıyla son 3-4 yılda Urfa iyi bir yol aldı. Ama biz bu yapılanları yeterli görmüyoruz. İnşallah onların desteğiyle daha güzel şeyler yapacağız. Sayın vekillerimizden biz çok memnunuz. Allah kendilerinden Razı olsun. Biz kendilerine hangi konuyu ilettiysek birebir çok sıkı bir şekilde takip ettiler. Allah’ın izniyle de tuttuklarını koparıyorlar. Kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte Şanlıurfa’mızı hak ettiği yere, Türkiye’nin ortalamasının üzerine çıkaracağız’ dedi

Gerçekleşen ziyarete Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Mahmut Kaçar, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir’in yanı sıra ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İ.Halil Peltek, ŞUTSO Meclis Başkanı İbrahim İletmiş ile bazı parti üyeleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.