banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Vekillerden Başkan Bayık'a Teşekkür Ziyareti

Milletvekili Özşavlı'dan Başkan Bayık'a Teşekkür Ziyareti

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Hilvan'da bulunan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, Hilvan Belediye'sini ziyaret ederek Başkanı Aslan Ali Bayık'a 24 Haziran seçim sürecinde etkin çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri'nde, Hilvan'ın hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hem de AK Parti'yi sahiplenerek büyük destek verdiğini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, 'Özelde belediye başkanımız Sayın Aslan Ali Bayık ve AK Parti Hilvan İlçe Başkanlığı'na, genelde ise tüm Hilvan halkına teşekkür ediyorum dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Güler Kama İzol ve Viranşehir AK Parti İlçe teşkilatının beraberinde eşlik ettiği Özşavlı 'Gerek seçimden önce, gerekse seçim süreci ve sonrasında Hilvan hakkında edindiğimiz izlenimler hepimizin üzerinde olumlu sonuçlar bıraktı. Belediye Başkanımız Sayın Aslan Ali Bayık'ın yapmış olduğu hizmetlerle diğer ilçelerimiz arasında nam salmış bir belediye başkanımızdır. Aynı şekilde yapılan bu hizmetler hem siyaset zemininde hem de halkın yanında ciddi bir karşılık bulmaktadır. Belediyecilikte başarılı olduğu kadar, seçim sürecinde de yine çok başarılı bir çalışmasına hepimiz şahit olduk. Bu vesile ile kendisine çok teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

Milletvekili Akay'dan Başkan Bayık'a Ziyaret

AK  Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ı makamında ziyaret etti

Hilvan Belediye Başkanı  Aslan Ali Bayık'ı makamında ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay yaptığı ziyaret sonrası İlçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip sorun ve isteklerini dinledikten sonra AK Parti Hilvan İlçe Başkanlığı ile Hilvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını ziyarette bulundu.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay ; Başkan Bayık  yaptığı hizmetler ile Hilvan'ın çehresini değiştirerek güzel hizmetleri ile süslemiş su,kanalizasyon , alt ve üst yapı hizmetlerinde başarılı olmuş .Sosyal Belediyecilikte de göstermiş olduğu başarılı  hizmetler ile son derece olumlu olduğunu göstermektedir. Başkanımız Aslan Ali Bayık'ın yaptığı hizmetlerden memnunuz ve Hilvan'a yapacağı daha birçok hizmetleri olacaktır bundan hiçbir şüphemiz yok. Bütün Hilvanlı vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum ifadelerine yer verdi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akayın  AK Parti Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldık ve Esnaf Odası Başkanı Ömer Ay ile yaptığı ziyaretten çok memnun kaldığını söyleyen Başkan Bayık; AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay'ın üç dönem başarılı bir şekilde Belediye Başkanlığını yaptıktan sonra Milletvekili olması bizim için gurur  verici kendisine Hilvan Belediyesi olarak yaptığımız ve yapacağımız hizmetler ile ilgili bilgi verdik.Belediyemize yaptığı ziyaretten dolayı kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ziaret teşlekkür 5 yıl önce

:))))