banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Vekil Yılmaztekin'den Harranlı açık öğretim öğrencilerine müjde

Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, Harran bölgesindeki gençlerin eğitim olanaklarına daha kolayca ulaşması için TBMM'de yaptığı çalışmanın meyvesini gördü.

Harran'da özelikle kızların tercih ettiği açık öğretim lisesi sınavlarının ilçede yapılması için Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde girişimlerde bulunan Milletvekili Yılmaztekin, sınavın Harran'da yapılacağını ifade etti. 

Harranlı öğrencilere başarılar dileyen Yılmaztekin: "Açık öğretim Lisesi sınavlarının Harran'dan başka yere alınması üzerine başlattığımız girişimlerin olumlu sonuç vermesi ile, Sınav yeri tekrar Harran ilçemiz olarak karara bağlanmıştır.Kararın hayırlara vesile olmasını ve sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerim" dedi.

Sosyal medya hesabından duyurusunu yapan Yılmaztekin'e bir çok takipçisi teşekkürlerini ifade eden yorumlar yaptı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Geçtiğimiz günlerde Harran'da yapılması kararlaştırılan açık öğretim lisesi sınavının Harran'dan alınıp Karaköprü ilçesine taşınmıştı. Harran'da yaklaşık 600 kız öğrenci Açık öğretim sınavlarına giriyor. Vekil Yılmaztekin'in girişimleri sonucu sınavlar artık Harran'da yapılacak.

Haber: Necva Gül / www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.