banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Vekil Sivereklilerden özür diledi
AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik, İlçe Başkan yardımcıları Mehmet Ahmer ve Hasan Karakaş Çorum Milletvekili AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım’ı ziyaret ettiler.



Ziyarette bir açıklama yapan Milletvekili Murat Yıldırım;  Hopa ve bağlantılı olaylarda adı geçen bir tutuklunun durumunu ifade etmek maksadıyla söylenen bir söz çarpıtılarak tamamen benim ifademin kastı dışında bir mecraya sürüklenmiştir. Gazetelere “Siverekli olmak suç mu?” başlığıyla tamamen kastı dışına çekilerek yansıtılmıştır. Sözlerimi çarpıtanları kınıyorum. Bu işi siyaset adına yapan kişilerin ülkemize ne büyük zarar verdiklerinikendilerine hatırlatmakla yetiniyorum.



Söylenildiği ortamdaki herkesin çok net anladığı sözümün bu şekilde çarpıtılması, ülkemiz barışına, dostluk ve kardeşliğine karşı düzenlenen sayısız komplodan biridir.Sözüm çarpıtılarak kullanıldığı için haliyle Siverek doğumlu yada bağlantılı insanlarımız bundan alınmışlar ve doğal olarak tepki göstermişlerdir. Bu tepkiyi tamamen anlayışla karşılıyorum. Bu olaydan ancak duyarlı bir vatandaşımızın bizi araması ve ilçe başkanımızın ziyareti ile haberim olmuştur.



Hayatım boyunca insanlarımızın birlik ve beraberliğini savunmuş, inanç birlikteliğine, kardeşliğe vurgu yapmış, ırkçılığın her halini ayaklar altına almış ve bunu her daim ifade edip hayatını bu yolda vakfetmiş bir kişi olarak böyle bir zannın altında kalmış olmaktan büyük rahatsızlık duydum. Öte yandan Siverek halkının ırkçılığa karşı bu kadar duyarlı bir davranış sergilemesi de beni ziyadesiyle memnun etmiştir. Irkçılığa karşı bu duyarlılık kardeşliğimize halel getirmek isteyenlere karşı da bir cevap niteliğindedir. AK Parti kadroları olarak siyasetimizde de her daim vurguladığımız gibi dinsel, bölgesel ve etnik ayrımcılığın sonuna kadar karşısındayız.



Sözlerim farklı bir mecraya sürüklenerek yansıtılmış olsa da bunun sorumluluğu şahsıma aittir. Rabbim sözümü çarpıtanları da, bu çarpıtmayı alıp haksız ve adaletsizce kullananları da bilmektedir. Bu durum her ne şekildegerçekleşmiş olursa olsun çok değerli Siverek halkının kırılmasına vesile olduğum için kendilerinden özür diliyor, haklarını helal etmelerini istiyorum” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.