banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Vekil Özcan, Otistik çocukları görünce duygulandı VİDEO ve FOTOĞRAFLI

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen ile birlikte Şanlıurfa Eğitim Uygulama ve İş eğitim merkezi ve Otistik Çocuklar Eğitim Merkezini ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, burada okul müdürü İsa Temelci’den okul ve eğitim hakkında brifing aldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!...

 

AK Parti iktidarı ile birlikte otistik çocuklara ve ailelerine daha çok hizmet verildiğini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan; “Şanlıurfa Eğitim Uygulama ve İş eğitim merkezi ve Otistik Çocuklar Eğitim Merkezini ziyaret ettik. Buraya gelmek, bu çocukların ihtiyacını karşılamak, özveriyle, fedakarlıkla çalışan hocalarımıza destek olmak bizim görevlerimiz arasında birinci sırada yer almalıdır. Otistik çocukları ve aileleri adına buradaki yöneticilere çok teşekkür ediyorum. Burada çocuklara verilen eğitimi gördükten sonra duygulanmamak elde değil. AK Parti iktidarları döneminde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımıza bağlı bu tip hizmetlerin en iyi şekilde yapıldığını ifade etmek gerekir. Çünkü daha önceleri otistik çocuklara ve ailelerine yönelik böyle çalışmalar yapılmamıştı. Tabi gönül isterdi ki hiçbir çocuğumuz böyle bir merkeze ihtiyaç duymasın, ama bu da Cenab-u Allah’ın bir takdiridir. Hepimiz insanız Allah’tan gelen her şey baş üstüne diyoruz. Buradaki velilerle de görüştüm hükümetimize ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a duacı olduklarını ve teşekkür ettiklerini ifade ettiler” dedi.

www.balikligol.com

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.