banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Vekil Gök'ten barış süreci yorumu

Program sunucusu metin Özkan'ın barış süreci ile ilgili sorularını yanıtlayan vekil Gök,"Sürece olumlu ve ılımlı söylemlerle yaklaşmak gerektiğini ifade ederek tepki çekecek ifadelerden kaçınmak gerektiğini söyledi."Halkımızın barış süreci ile ilgili bir beklentisi  var.

Bu güzel beklentilere  zarar verecek hertürlü ifadelere dikkat edilmesi gerektiğini belirten Şanlıurfa milletvekili Abdulkerim Gök, hassasiyetin gereğinden dolayı herkes sorumluluğunun bilincinde olmalıdır" dedi. Gündemde olan BDP'nin Karadeniz gezisi, Başbakan'ın "milliyetçiliği ayak lar altına aldık" ifadesi ve BDP'nin İmralı ziyaretiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan milletvekili Gök'ün programı tüm Şanlıurfa halkı tarafından beğeniyle izlenerek tam not aldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.