banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Vekil Gök’e Çamur Atılıyor

 

Şanlıurfa’da yayın yapan bazı yerel internet siteleri ve sosyal medyadaki bazı grupların yaşanan olayı “ İlçede büyük gerginlik, Polis her iki aileyi ablukaya aldı, Olaylar büyüyecek” şeklindeki başlıklarla haberleştirince, olay anında orada bulunan  Reşit Ekinci’nin kardeşi Mehmet Ekinci yazılı bir açıklama yaptı.

 

İŞTE O AÇIKLAMA

 

İki arkadaş arasında anlaşmazlık yüzünden çıkan kavgada istenmeyen bir durum meydana gelmiş,olay adli vakalara intikal etmiştir. Olay her ne kadar adli bir vaka olsada, bazıları bunu siyasi emelleri için olayı farklı boyutlara çekip kendi yandaş medyaları ve sosyal medyayı kullanarak Abdulkerim Gök’e linç kampayası başlatmışlardır.

 

Bu kampanyayı başlatanlar şunu iyi bilmeliler ki vekilimizin bu olayla yakından ve uzaktan hiç bir alakası yoktur.Medyada  sayın milletvekilimizle ilgili iftira ve söylentilerle ilgili bizim hiç bir açıklamamız yoktur.Olayın bizzat içinde olan ben  diyorum ki, Sayın vekilimizin bu olayla yıptarılmasına asla izin vermeyeceğiz...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.