banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Vekil Gök; Aday dayatması yapmayacağız

Şanlıurfa ve ilçelerini adım adım gezen ve Ramazan’ın yarısını memleketi Şanlıurfa’da geçiren Milletvekili Dr. Gök, Suruç’ta kanaat önderlerinin ve vatandaşların katıldığı iftar yemeğinde orucunu açtı. Suruç’taki iftar programında vatandaşlara çözüm süreci, yerel seçimler ve yapımı devam eden hizmetlerle ilgili bilgi veren Dr. Abdülkerim Gök, yerel seçimlerle ilgili de önemli açıklamalar da bulundu.

 

Aday dayatması yapmayacağız.

 

Suruç’lu vatandaşların yerel seçimlerle ilgili sorularını yanıtlayan Milletvekili Dr. Gök, halkın kabullendiği, milletin teveccühünün olduğu kişilerin aday gösterilmesi gerektiğini belirterek, hiçbir şekilde aday dayatması yapmayacaklarını söyledi. Herkesin ortak adayı sayılabilecek bir şahıs üzerinde uzlaşmaları gerektiğini de sözlerine ekledi.

 

Ayrım yapmadan hizmet yapılacak.

 

Yerel seçimlerle ilgili toplumun tüm kesimleriyle görüşmelerde bulunduklarını da ifade eden Milletvekili Gök, Suruç halkının tercihini AK Parti’den yana kullanmaları halinde; Düşünceleri, dilleri, ırkları, renkleri ne olursa olsun ayrım yapmadan vatandaşlara hizmet edileceğinin altını çizdi.

 

29 Ekim’de Suruç ovasına su geliyor.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Abdülkerim Gök ’15 gündür Şanlıurfa’da vatandaşlarımızla iç içeyiz. Hilvan, Suruç, Ceylanpınar ve Viranşehir ilçelerimizi ziyaret ettim. İftar sonrasında birkaç ziyaret gerçekleştiriyorum. Partili arkadaşlarımızla birlikte sahur vaktine kadar vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Diğer ilçelerimize de ziyaret edeceğim. Halk ile iç içe siyaset yapıyoruz. Vatandaşlarımızın her daim sorunlarını dinliyor, çözümü için tüm milletvekili arkadaşlarımızla birlikte gayret gösteriyoruz. Sulama alanında Türkiye’nin en büyük projesi olan, tamamlandığında bütün ovaya bereket akıtacak olan Suruç sulama tüneli 29 Ekim’de Sayın Başbakanımızın katılımı ile açılacak. Ayrıca Suruç’ta yüzme havuzu, kültür merkezi, sentetik çim saha, sağlık ocağını hizmete açtık. Köy yollarımızın asfaltlanmasında önemli bir mesafe aldık. Köy içme sularıyla ilgili küçük sorunların dışında birçok önemli sorunu çözdük. 150 yataklı Suruç Devlet Hastanesi de ihale aşamasında. Çevre yolları ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Eğitim alanında 16 okulun bu yıl ihalesini gerçekleştiriyoruz. Suruç halkına hayırlı uğurlu olsun. ’ Şeklinde konuştu.

 

Suruç’a Kaymakam geliyor.

 

Milletvekili Gök ‘Çok uzun zamandan beri, Suruç’ta kaymakamın olmaması, hizmetlerin aksamasına sebep oluyordu. Başarılı, genç, dinamik bir kaymakam Suruç’a atandı.’ Dedi.

 

Suruç’ta 3 bin kişiye iftar.

 

Gök, Suruç’ta her yıl düzenlenen iftar programının yarın akşamda Suruç’ta düzenleneceğini, bu iftara da 3 bine yakın vatandaşın katılacağını ve vatandaşlarla bir araya gelip sohbet edeceklerini vurguladı. İftar programından sonra Vali Celalettin Güvenç ile birlikte kanaat önderleri, STK’larla bir toplantı düzenleyeceklerini de belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.