banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

Vekil Dr. Halil Özcan; Sağlıksız Sağlık bürokrasisini tedavi ettik VİDEO

Danışma Meclisi Divan Başkanlığına AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen seçildi. Divan üyeliklerine Halil Taşkın, Mahmut Beylem ve Hilal Türkoğlu seçildi.

 

Toplantıda İlçe Başkanı Hikmet Başak yaptığı konuşmasında imza karşılığı yeni üye kayıtlarının süratle çalışma yaptıklarını belirtti.

 

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan konuşmasında ağırlıklı olarak büyük şehir olmanın Akçakale beldelerinin ve köylerinin Akçakale’ye bağlanmasının önemini ve getireceği olumlulukları anlattı.

Cumartesi Günü Başbakan Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya geleceğini belirten AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Büyük Usta Cumartesi Günü Şanlıurfa’ya gelerek bir dizi açılış ve toplantılar gerçekleştirecek. Akçakale ilçemizi de ziyaret edecek. Bu ziyaret Başbakanımızın Şanlıurfa’mıza gösterdiği önemin bir göstergesidir. Başbakanın gelecek olmasından dolayı Şanlıurfa’da heyecanla o günü bekliyoruz. Genel seçimlerde yüzde 85 oyla AK Partiye gönül veren Akçakale ilçemizden de büyük katılım olacağını bekliyoruz. Teşkilat çalışması bir gönül işidir. Ücret almadan gönüllülük esasıyla çalışıyoruz” dedi.

Şanlıurfa’nın Büyükşehir olmasının büyük bir getirisi olacağını vurgulayan Başkan Av. Yusuf Eğilmez; “Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün onaylamasıyla Şanlıurfa resmen büyükşehir statüsünü kazandı. Büyükşehir demek daha çok kazanım demektir. Daha önce gelen yatırımların en az 3 veya 4 katına çıkması demektir. Mahalle ve köylerimize hizmet yapılması için ayrılan yatırım 1 lira idiyse bu 4 liraya çıkacak” dedi.

Bütçe görüşmeleri nedeniyle Ankara’da sıkı bir TBMM çalışması yaptıklarını belirten Milletvekili Dr. Halil Özcan; “Bütçe maratonun sonunda AK Partinin istediği bütçe yasalaştı. 2013 yılı öngörülen bütçede gider 404 milyar gelirse ise 370 milyar olarak belirlendi. Bütçemiz hayırlı olsun. Suudi Arabistan’da temaslarda bulunduk. Bu temaslardan da anladığımız şudur; bölgede ağabey ülke durumundayız. Başbakanımız lider olarak görülüyor” dedi.

 

AK Parti iktidarı ile birlikte olağanüstü halin kaldırıldığı ve özgürlüklerin genişlediğini belirten Dr. Halil Özcan; “İktidarımızla birlikte daha önce düşman olarak gördüğümüz komşularımızla iyi ilişkilere girdik. Yönümüz sadece AB’ye değil tüm çevremize döndü. Dünyada gündem belirleyen bir ülke olduk. Her alanda olduğu gibi sağlık alanında da büyük devrimler yaptık. Sağlığın sağlıksız bürokrasisi de tedavi edildi” dedi.

 

Akçakale’de okul, yol ve diğer ihtiyaçlar giderilmeye başlandı. En büyük sorunlardan bi,ri elektrik olduğunu vurgulayan Dr. Özcan; “2013’de inşallah elektrik sorunu kalmayacak” dedi.

 

Daha sonra teşkilat üyeleri sorunlar ve gündeme ilişkin konuşmaları ile toplantı sona erdi.

 

Toplantıya, Akçakale ilçesine bağlı Belde belediye Başkanları, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.