banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Pamuk (Kütlü) Pakistan MİLGEM Korvet Projesi MİLGEM Korvet Projesi

Akyürek Ceylanpınar’da konuştu; “1 Kasım geleceğin umudu”


AK aday Mehmet Akyürek’e ziyareti sırasında AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.
13 yıldır ülke genelinde birçok hizmete imzasını atan AK Parti hükümetinin sağladığı istikrarın, huzurun ve refahın devam etmesi için 1 Kasım seçimlerinin çok önemli olduğunu belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Akyürek, Ceylanpınar esnafını tek tek ziyaret ederek kendilerinden biri olduğunu hatırlatıp destek olmalarını istedi. AK aday Mehmet Akyürek cami açılışına da katıldı.
Seçim temasları ile ilgili açıklamada bulunan Mehmet Akyürek,“Ceylanpınar ilçemizi ziyaret ettik.  Esnafımız 1 Kasım seçimlerini hakikaten kendi kararını bu işsizliğin ve geleceğin umudu olarak görüyorlar. 1 Kasım’da da inşallah Ceylanpınar en başarılı ilçemiz olacak. İlçe teşkilatımız çalışmakta bütün meclis üyeleri ile birlikte iyi bir hava var” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.