banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Vedet Melik Görevden Alınacak İddiası

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yüzde 26’lık hayal kırıklığından ötürü kendisini suçlayanlara karşı, otuz yerde örgütü tasfiye ederek Baykalcı muhalif tabanı tırpanlama kararında.
İddiaya göre Kılıçdaroğlu, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’i parti tabanındaki tepkileri de dikkate alıp pasif göreve çekecek. Oy oranı azalan 30’a yakın il ve ilçe teşkilatında değişiklik yapacak.
Bu 30 il içerisinde CHP Urfa il başkanı Vedat Melik’in de olduğu söyleniyor.
Bilindiği gibi 2002’deki Genel seçimlerde CHP Şanlıurfa’da  42 bin 946 oyla 3 milletvekili çıkarmıştı. 2007’de 21.271 oyla il barajını aşamazken, 2011’de CHP’nin Türkiye Geneli Oy oranını % 5 artırırken artan seçmen sayısına rağmen CHP Şanlıurfa’da sadece 231 oy artışı ile 21.502 oyla yine milletvekili çıkaramadı.
CHP’nin bu Başarsızlığın teşkilatlara mal edilmesi Vedat Melik’i de hedefe koymuş görünüyor
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.