banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

VATANDAŞLAR EYYÜBİYE BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan yol yapımını sürdüren ekipler son olarak Yardımcı kırsal mahallesinde 22 bin metre karelik alanı kapsayan kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Vatandaşlara daha yaşanılabilir alanlar oluşturmayı hedefleyen ekipler, kışın çamurdan yazın da tozdan dolayı mağduriyet yaşayan kırsal mahallelerde de kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. İlçede yaşam standartlarını yükseltmek için gece gündüz çalışan ekipler, Yardımcı kırsal mahallesine kilitli beton parke taşı döşüyor. 10 kişilik ekiple çalışmaların başladığı bölgede köy içi parke taşı döşeme çalışmaları vatandaşın takdirini topluyor. Mahallelerindeki çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı ve vatandaşlar, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler.

Yardımcı Mahalle Muhtarı Beco Aslan, vatandaşlar İsmail Toprak, Mehmet Toprak ve  Ahmet Yalçın çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek,” Hükümetimize çok teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımız Mehmet Ekinci’ye çok çok teşekkür ederiz. Mahallemizde 22 bin metre kare kilitli beton parke taşı döşenecek. Başkanımız verdiği sözü yerine getirdi. Allah kendisinden razı olsun. Mahallemiz çamurdan geçilmiyordu, ama çok şükür her şey yolunda çalışmalar başladı. Başkanımız Mehmet Ekinci’ye teşekkür ederiz. Çocuklarımız artık çamurlu yollardan kurtulacaklar. “ şeklinde konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.