banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye trafik kazası

Vatandaş Güvenç'i Samimi buluyor

Samimiyetiyle halkın büyük sevgisini kazanan Celalettin Güvenç, Şire Pazarı ve Buğday Pazarı esnafına ziyarette bulunup, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.
İlk olarak Şire Pazarı Esnafıyla bir araya gelen Celalettin Güvenç, esnafa hayırlı kazançlar dileyerek, tavsiye ve önerilerini alıp sorunların çözümü konusunda yapacakları çalışmaları anlattı.
12 senede AK Partiyle halkın refah düzeyinin arttığının herkes tarafından görüldüğünü belirten Celalettin Güvenç, “Buna rağmen AK Partiye haksızlık yapılıyor. Bizim gücümüz sizsiniz, çalışanlar, emekçiler. Yedi düvel Tayyip Erdoğan’la uğraşıyor. Çünkü barış olacak, kardeşlik olacak, birlik olacağımızı gösterdi, demokrasi olacağını gösterdi. Bundan dolayı rahatsızlar” dedi.
Şire pazarında yaşlı bir vatandaş, “AK Parti kazanamazsa gelirler yatağınızı, yorganınızı, yastığınızı götürürler. Kalkın biz yatacağız derler. Allah onlara fırsat vermesin inşallah” dedi.
Şire Pazarından ayrılarak İmam Keskin Mahallesindeki Buğday Pazarına geçen Celalettin Güvenç, buradaki esnafla da buluşarak, dua ve destek talebinde bulundu.
Daha sonra Celalettin Güvenç, AK Parti Seçim Otobüsüyle Eyyübiye ilçesindeki vatandaşları ve esnafı selamlayarak, vatandaşlarla buluşmalarını sürdürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.