banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Vali Okutan gazetecilerin sorunlarını dinledi

Vali Nuri Okutan, dün kent genelinde görev yapan gazetecileri makamında ağırlayarak basın mensuplarının sorunlarını dinledi. Bilgi Edinme ve basın mensuplarına saldırı olaylarının yoğunlukta olduğu görüşmede Vali Okutan her zaman sağduyulu olunması gerektiğini belirtti.

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, dün kent genelinde faaliyet gösteren yerel ve ulusal gazetecileri makamında ağırladı. Son dönemlerde yaşanan saldırı olaylarından duydukları sıkıntıları Vali Okutan’la paylaşan gazeteciler, halka bilgi sunma noktasında sorun yaşadıklarını dile getirdiler.

Şanlıurfa basının gelişebilmesi için Valilik olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirterek kamu kurum dairelerinde bilgi edinme konusunda yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırabilmek için en kısa sürede yazılı ve sözlü açıklama yapacağını söyleyen Vali Okutan “Sizlerin ne tür koşullarda görev yaptığınızı biliyorum. Gazetecilik zor meslek bu anlamda da bizler üzerimize düşen görev neyse onları yapacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.