banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Vali Erin Gece yarısı oraya gitti

ŞANLIURFA / Dün sınırın öte tarafından açılan ateşle bir askerin yaralandığı Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesine gece yarısı giden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin burada çeşitli incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, dün gece Suriye sınırında bulunan Ceylanpınar ilçesine giderek sınır güvenliği hakkında bilgiler alarak incelemelerde bulundu.

Gece saat 02.30 sularında Ceylanpınar İlçe Jandarma Komutanlığına giden Vali Erin, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekatı devam ederken en üst düzeye çıkarılan sınır güvenlik önlemlerini yerinde inceledi.
Vali Erin’in gece yarısı Ceylanpınar İlçe Jandarma Komutanlığında gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısında Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe, İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk ve İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu da bulundu.
ÖZEL HAREKET POLİSLERİNİ ZİYARET ETTİ

Gece yarısından sonra geldiği Ceylanpınar ilçesinde incelemelerini tamamlayan Vali Erin ve beraberindeki heyetle birlikte, ilerleyen saatlerde ilçenin farklı noktalarında nöbette bulunan özel harekat polislerini de ziyaret ederek, hayırlı görevler diledi.
TACİZ ATEŞE GÜN BOYU DEVAM ETTİ
Bilindiği gibi dün Suriye'nin Haseke kentine bağlı terör örgütü PKK-YPG denetimindeki Rasulayn kentinden Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine, gündüz saatlerinde yapılan taciz ateşleri gece de devam etti.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTTIRILDI

Gündüz sınırda nöbet tutan 1 askerin hafif şekilde yaralandığı ve 1 teröristin öldürülerek etkisiz hale getirildiği Rasulayn'dan yapılan taciz ateşlerinin artmasıyla sınır hattındaki vatandaşlar uzaklaştırılarak güvenlik önlemleri arttırıldı.

TACİZ ATEŞİ AÇILAN BÖLGELER ATEŞ ALTINDA

Taciz ateşi yapılan bölgeler, özel harekât ekiplerinin de aralarında bulunduğu güvenlik güçlerince ateş altına alındı. Anında karşılık verildiği taciz ateşlerinde, Askerimizi yaralayan terör örgütü mensubu kişinin de öldürüldüğü bildirildi
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.