banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Üstadın talebesi Yazgan'dan Eğilmez'e ziyaret

Yıllarca Üstad Necip Fazıl’ın yanında hizmet eden yazar, şair,  mütefekkir, düşünce hayatının tanınmış isimlerinden  Mustafa Yazgan Hoca, beraberinde MTTB Şanlıurfa Şube Başkanı Fatih Olgun, Harran Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Osman Kabasın, Gençlik Kolları üyesi Cem Beyaz ile birlikte AK Parti İl Başkanlığına geçtiler. Burada AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Başkan Yardımcıları Erkan Sözen, Nihat Kılıç ve Belediye Meclis Grup Başkanı Adil Saraç, Mustafa Yazgan ile bir süre görüştüler.

 

AK Parti İl Başkanına nezaket ziyaretinde bulunduğunu belirten Yazgan; “Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da konferans verdim. Bu arada İl Başkanı Yusuf beyi ziyaret ederek Şanlıurfa ile ilgili sohbet ettik. Bizi kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ziyaret dolayısıyla çok memnun olduğunu dile getiren AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Mustafa Yazgan Hocamız bizi ziyaret ederek onurlandırdı. Gündemle ilgili sohbet ettik” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.