banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Üst Yönetim Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Her ay periyodik olarak yapılması planlanan Üst Yönetimi Bilgilendirme Toplantısı Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Abdulkadir Okay Başkanlığında; Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, Daire Başkanlıkları, Şube Müdürleri ve Birim Sorumlularının katılımıyla gerçekleştirildi.

Mali Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Strateji Geliştirme Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu toplantıda Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıklarının 7 aylık çalışmaları faaliyet raporu şeklinde sunuldu.

Okay, Büyükşehir Bir Ekip Çalışmasıdır

Üst Yönetimi Bilgilendirme Toplantısıyla Birimler arası koordinasyon, iletişim, görev ve sorumluklarla ilgili bilgi paylaşımı sağlanacağını belirten Genel Sekreter Vekili Abdulkadir Okay, toplantının her ay periyodik olarak düzenleneceğini söyleyerek, "Farklı illerde 2 haftada bu toplantıları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyeleri var. 19500 Km kare lik 13 İlçe ve yaklaşık 2 Milyon nüfusa sahip bir Büyükşehir Belediyemiz var bu görev ve sorumluklar gerçekten çok önemli, yorucu, dikkatli ve özenli bir çalışma gerektiriyor. Büyükşehir Belediyemizin çalışmaları bir ekip çalışmasıdır. Bu ekibi koordinasyonun birimler arası iletişimi görebilen ve aynı zamanda görülebilecek eksiklikleri düzenleyici ve önleyici faaliyetlerle kayıt altına alınıp ekip ruhunun oluşturularak yapılacak müdahaleleri ve birlikteliği sağlamaktır " dedi.

Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı ise, Büyükşehir Belediye çalışanlarının yapılan ve yapılmakta olan çalışmaların birliktelik içerisinde gerçekleştirildiğini kaydederek, “Bu tür toplantıları her zaman devam ettireceğiz. Bu toplantı ekip ruhunu sinerjisini ve çalışma heyecanını oluşturmak için çok önemlidir" şeklinde aktardı.
Toplantı konuşmalarının ardından Birimler, faaliyetlerinin sunumlarını gerçekleştirmesiyle; birimlerin ortak faaliyet alanları konusunda görüş alışverişi bulunularak, çalışmaların kurumsal iç iletişimde, dikey iletişimde; çözüm odaklı teknikleri görüşüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.