banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Urmak’tan paralel yapıyla mücadele etkinliği

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Nüsret Urmak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ısrarla üzerinde durduğu paralel yapıyla mücadele konusuna destek vermek amacıyla, yüzlerce kişiyi sinema salonunda buluşturdu.
Yönetmenliğini Celal Çimen’in yaptığı, Orhan Kılıç, Hazım Körmükçü, Tolga Karel, Cem Kurtoğlu, Remzi Evren ve Hakan Ural gibi önemli isimlerin rol aldığı “Kod adı K.O.Z : Maskeler Düşüyor” adlı filmi Emek Sineması’nda özel seansla oynatan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Nüsret Urmak, gösterim öncesi AK Parti teşkilatlarını, üniversite öğrencilerini ve vatandaşları sinemaya davet etti.
Filmi izlemeye gelenleri kapıda karşılayan Urmak, vatandaşlar ve partililerle sohbet etti.
Paralel yapı ile mücadelede herkese görev düştüğünü söyleyen Urmak, “Paralel yapıyla mücadele konusunda özellikle gençleri bilinçlendirmek, topluma konunun ne olduğunu izah edebilmek amacıyla böyle bir fikir aklımıza geldi. Bu filmi özel seansta oynatarak partili partisiz herkesi davet ettik. Milletin adamları ve fidanları, milletin dualarıyla çınar gibi dik duracak ve hizmete devam edecektir” dedi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Nüsret Urmak’ın organize ettiği film gösterimine Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Metin Çadırcı ve bazı meclis üyeleri, AK Parti Karaköprü İlçe Kadın Kolları Başkanı Eda Çakmaklı ve yönetim kurulu üyeleri, Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin ve yönetim kurulu üyeleri, üniversite gençliği ve vatandaşlar katıldı.
“Kod adı K.O.Z: Maskeler Düşüyor” adlı film, yargı ve polis teşkilatlarındaki yapılanmaları, MİT’ten basına yansıyanları, istihbarat şefinin ifade vermek için çağrılmasını, Gezi olaylarını, 17 ve 25 Aralık operasyonlarının hedeflerini; yani kısacası Türk siyasi tarihinin yakın geçmişte yaşadığı ve halen içinde bulunduğu siyasal ve toplumsal süreçleri işliyor. Ülkenin yakın tarihinde yaşanan olaylara, henüz dumanı üzerindeyken yaklaşmayı hedefleyen Kod Adı K.O.Z.: Maskeler Düşüyor, içeriğindeki gündem maddeleriyle de adından söz ettiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.