banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Urmak, büyükşehir yasası hizmet alanını genişletti

Urmak Eyyübiye Belediyesi’nde

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Nüsret Urmak, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi ziyaret ederek, destek istedi.
Yerel yönetimlerin, milletvekilleriyle birlikte hareket ettikleri takdirde başarılı olabileceklerini, milletvekili seçildiği takdirde en büyük önceliğinin belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları ve halkın her kesimiyle birlikte hareket edilebilecek bir ortam oluşturmak olduğunu söyleyen Urmak, büyükşehir yasasıyla belediyelerin hizmet alanının da genişlediğini, bu nedenle daha çok desteğe ihtiyaçları olduğunu ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci de, Nüsret Urmak’ın AK Parti teşkilatındaki faaliyetlerine vukuf olduklarını belirterek, “Sayın Urmak’ın birlikte hareket etme fikrine yürekten katılıyorum. Milletvekilliğinde liyakat esastır, kendisi de gerek eğitimi, gerekse siyasetteki hizmetiyle buna layık olduğunu ispatlamıştır. Hizmet yarışında kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.