banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Urmak: AK Parti azim ve iradenin adıdır


Siyasi çalışmalarını sırf milletvekili olma amacıyla yapmadığını, 11 yıldan bu yana halkın ve aktif siyasetin içinde olarak milletin acılarına, özlemlerine şahitlik ettiğini dile getiren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Nüsret Urmak, “AK Parti’nin siyasi başarısı dünya demokrasilerine örnek olmuştur. AK Parti hükümetleri her türlü iç ve dış tehdide rağmen her seçimde halkın nezdinde daha da güçlenmiş, azim ve iradenin adı olmuştur” dedi.

Urmak’ın röportajından öne çıkan bazı bölümler şöyle:
“Ferasetsiz hükümetlerin günü kurtarmaya dönük kısır icraatlarıyla kıvranan, tüm kesimleriyle ekonomik krizlerin ve faiz lobisinin oyuncağı haline gelmiş bir milletin kurtuluş reçetesini hazırlayarak uygulayan AK Parti’de siyasi hayatıma başlayıp, bu kutlu davada verilecek her görevi severek yerine getirmenin mutluluğu içindeyim.
2004 Yılından bu yana devam eden aktif siyasi görevimde edindiğim tecrübeler, halkın seçilmişlerden yana beklentileri konusunda önemli birikim sahibi olmama vesile oldu.
Siyasi çalışmalarım süresince esnaf, memur, işadamı, çiftçi, akademisyen, eğitimci gibi her meslek grubundan, kadın olsun erkek olsun her sosyo-ekonomik sınıftan yüzbinlere insanla sohbet etme, yarınlara dair özlemlerini dinleme, bugünkü kaygılarını giderme imkânım oldu.
Bazen evladını vatana kurban vermiş bir ananın gözyaşına, bazen bir babanın çaresizliğine yüreğim sızlayarak şahit oldum. Her şahitlik, her yürek sızlaması her acıyı içine akıtma AK Parti saflarında daha çok çalışma azim ve irademizi çelikleştirdi.
Türkiye’nin, hatta dünyadaki bir çok ülkenin bile umudu olan AK Parti’deki bu birlikteliğimiz, insanımızın talep ve beklentilerine cevap verdikçe yorgunluğun, bıkkınlığın ne olduğunu bilmedik.
Safında yer aldığımız partimizin ülkeye her alanda yaptığı devasa yatırımlar, siyasi devrimler, sosyal ve ekonomik stratejiler hem ülkemizi dünyada söz sahibi bir ülke konumuna taşıdı hem de ileri demokrasi ile ülkeye kalıcı bir barışın gelmesi adına paha biçilemeyecek katkılar sağladı.
Yeni Türkiye artık günlük düşünmeyen, 2023’ün, 2071’in hesaplarını bugünden yapan, bölgesinde lider ülke pozisyonuna gelirken biz de bu ulvi hareketin içersinde görev almış olmanın kalbi huzurunu yaşadık, yaşıyoruz.
Bu düşüncelerle hizmet kervanında yer almayı, ünvanı, görevi ne olursa olsun kutsal bir vaziye olarak görüyor, bu yüce millete hizmet etmeyi ibadet kabul ediyorum.
Bugünden torunlarımızın geleceğini düşünerek yatırım yapan hizmet yarışında var olmak, gerek seçim sürecinde, gerekse seçimlerden sonra çalmadık kapı, görüşülmedik insan bırakmamak adına çalışmalarım sürecektir.
7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Anayasa’yı değiştirecek çoğunluğa ulaşacak, ileri demokrasiye geçmiş bir yönetim anlayışı getirecek AK Parti’de Milletvekili olarak görev almaya hazır olduğumu bu vesileyle tekrar beyan ediyor, saygılar sunuyorum. Allah, yâr ve yardımcımız olsun.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.