banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Urfa'nın 3 İlçe Belediye Başkan Adayı Belirlendi

Kulislerdeki iddiaya göre Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesinde aday olarak Mehmet Günak'ın ismi ön plana çıkarken yine 3 dönemdir Bozova Ziraat Oda Başkanlığını yapan Suphi Aksoy Bozovadan aday gösterilirken, Ceylanpınar için de Mahmut Gülel'in isminin üzerinde durulduğu belirtildi.

Kulislerde gözüyle bakılan isimler şu şekilde :

Bozova : Suphi Aksoy

Viranşehir : Mehmet Günak

Ceylanpınar : Mahmut Gülel

MEHMET GÜNAK KİMDİR

1974 yılında Viranşehir’de doğdum. Milli aşireti mensubuyum. İlköğretimimi Viranşehir’de tamamladım ve daha sonra ticarete başladım. Medya, Reklam, İnşaat ve Gıda sektörü üzerine ticaretime devam etmekteyim. 1993-2003 yılları arasında Şanlıurfa Fırıncılar Odası Yönetim Kurulu Üyeliği ile 2013-2015 yılları arasında Ankara Şanlıurfalılar Vakfı Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum. 2013 yılından buyana Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği ile 08.04.2018‘den beri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Üst Kurul Delegeliği görevlerim devam etmektedir. İş adamı olarak Şanlıurfa’ya ve Viranşehir İlçemize 20 yıldır hizmet etmekteyim. Evli dört çocuk babasıdır.

MAHMUT GÜLEL Kimdir?

01.01.1966 Şanlıurfa Siverek doğumludur. Evli ve 9 çocuk babasıdır. İlkokulu Şanlıurfa yatılı bölge okulunda tamamlayarak ailevi nedenlerden dolayı eğitimine ara vermek zorunda kalmış olup ortaokulu açıktan okuyarak Ceylanpınar’da tamamlamıştır.

1994 yılında MHP ilçe başkanlığını alarak Ceylanpınar’da 6 yıl boyunca ilçe başkanlığı yaptı.

1999 genel seçimlerinde MHP Ceylanpınar belediye başkan adayı olup seçimi az bir oyla kaybetmiştir. 1999 seçimlerden sonra tekrar ilçe başkanlık görevini devam eden Gülel, 2002 seçiminde MHP Şanlıurfa 3.sıra milletvekili adayı olarak seçime girmiş ancak MHP’nin barajı geçmemesi nedeniyle seçilememiştir.

2002 yılından sonra siyasete ara vererek işlerine odaklanan Gülel, 2019 yerel seçimlerinde milletin çağrısı üzerine tekrardan siyasete soyunarak Ceylanpınar’dan Ak Parti belediye başkan aday adayı olarak siyasete geri dönmüştür.
KAYNAK: URFANATİK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mersavili Musa 5 yıl önce

Kulislerde gözüyle bakılan isimler'' Bu nasıl bir cümledir boşluk doldurma mı? Gözüyle kelimesinden önce -kesin- mi olacak? Yazıyı yayınlamadan ilkokul 1 çocuklara gönderin bir kontrol etsin

Avatar
Hasurfalı 5 yıl önce

Musanında anlar gibi herşeye diyecegi var