banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Urfalı Vekil Adayına Destek İçin Antepe Çıkarma Yaptılar


Başkan Fevzi Demirkol, beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri Abdulkadir Altundağ, Abdurrahman Beyaz, Emir Elden, Emin Coşkun, Abdulkadir Bağış, Hasan Kaya ve Ferhan Karaçizmeli ile AK Parti Gaziantep Milletvekili adayı Şanlıurfalı Abdulkadir Yüksel’e destek için kentte gitti.
Gaziantep’te ilk olarak Şanlıurfalılar Derneği’ni ziyaret eden Başkan Demirkol ve beraberindekiler, burada Dernek Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan ve derneğin yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Gaziantep’teki Şanlıurfalıların organize olarak birlik içerisinde olmasının doğru bir adım olduğunu ifade eden Başkan Demirkol, “Gaziantep’teki Şanlıurfalılar Derneği’ni ziyaret ettik. Gaziantep’te yaşayan sosyal kesimlerin tümüyle birlikte hasret giderdik” diye konuştu. Kendilerini duygulandıran ziyaretten dolayı Başkan Demirkol ve meclis üyelerine teşekkür eden Dernek Başkanı Erdoğan ise, “Bizi adeta Şanlıurfa’ya götürmüş oldular. Bu açıdan kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
HALFETİLİLER DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİLER
Başkan Fevzi Demirkol, daha sonrasında beraberindekiler ile birlikte Halfetililer Derneği’ne geçti. Burada da Halfetililer Dernek Başkanı Mehmet Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Başkan Demirkol, kentteki Şanlıurfalıların çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Demirkol ve ekibine ziyaretten dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Erdoğan, “Gurur duyduk. Biz Gaziantep’te yaşayan Şanlıurfalılarız. Tabi ki, şehrimizin geleneklerini, göreneklerini, kültürünü burada yaşatmaya çalışıyoruz.
Başkan Demirkol ise yapılan güzel çalışmalardan dolayı Halfetililer Derneği üyelerine teşekkür ederek, “Gaziantep’te yaşayan, kentin ekonomisine katkı sağlayan Halfetililerin temsil noktasındaki yeri olan Halfetililer Derneği’ni ve üyelerini çalışmalarından dolayı kutluyorum” ifadelerini kullandı.
YÜKSEL İLE BİR ARAYA GELDİLER
Başkan Demirkol, beraberindekiler ile AK Parti Gaziantep Milletvekili adayı Abdulkadir Yüksel’in seçim bürosunu ziyaret ettikten sonra Merveşehir Mahallesi’nde Şanlıurfalılar ile toplandı. Haliliye Belediye Meclis üyesi Mehmet Toprak’ın organize ettiği ve Gaziantep’teki Atmani ailesine mensupların katıldığı toplantıda, Başkan Demirkol kentteki Urfalıların birlik içerisinde seçime kilitlenmeleri gerektiğini belirtti. Milletvekili adayı Yüksel de, ziyaretten dolayı Başkan Demirkol ve ekibine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.