banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Urfalı umrecilerden Uzun Adam mesajı VİDEO

İlk olarak Umre görevini yerine getirmek üzere Mekke ve Medine’ye gidecek olan 200 kişilik kafileyi uğurlamak üzere GAP Havaalanına geçen Celalettin Güvenç, burada Umreye yolcusu vatandaşların duası ve yoğun ilgisiyle karşılandı.

“Uzun Adam Dik Dur Eğilme bu ümmet seninle duaların merkezinde dualarımız seninle” pankartı önünde toplanan umre yolcularının arasında açıklama yapan Celalettin Güvenç, “Umre yolcusu kardeşlerimizi uğurlamak için geldim davet ettiler. Büyük bir coşku var. Kutsal göreve gidiyorlar. İnşallah sağ salim gidip gelecekler.  Allah ibadetlerini ve umrelerini kabul etsin. Orda memleketimiz için, devletimiz için, Şanlıurfa’mız için dua etmelerini temenni ediyorum. İnşallah seçimden önce gelecekler Şanlıurfa için görevlerini yapacaklar. Bizi buraya davet eden tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Tüm umre yolcularımızın Allah yollarını açık etsin” şeklinde konuştu.

Umre yolcularına turu düzenleyen Kadiri Turizmin temsilcisi ise, 200 kişiyle umre ziyareti gerçekleştireceklerini ifade ederek, “Mekke ve Medine yolculuğumuz Şanlıurfa’dan kalkacak uçakla başlıyor. Sayın Başkan Adayımız Celalettin Güvenç’te sağ olsun buraya geldi bizleri uğurlamaya. Allah ondan ve davasından razı olsun. Bizde onlara ve Büyük Ustaya dua edeceğiz inşallah. Martın 28’inde Şanlıurfa’dayız oyumuzu da kullanacağız inşallah” dedi.

Açıklamaların ardından umre yolcularıyla bir araya gelerek dua talebinde bulunan Celalettin Güvenç, bir umre yolcusunun ‘Ampüle oy vermeyen karanlıkta kalır’ demesi üzerine tüm umre yolcuları hep birlikte dua edeceklerini ve oylarını gelince kullanacaklarını ifade ettiler.

Hastane’yi Ziyaret Etti

Umre yolcularını uğurladıktan sonra GAP Havaalanından ayrılan Celalettin Güvenç, Mehmet Akif İnan Araştırma Hastanesine geçerek, burada bulunan hasta yakınları ve hastaların hal ve hatırlarını sorup, bütün hastalara Allah’tan şifa dileğinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.