banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Urfa'da Siyasiler oy istiyor, vatandaş ise hizmet bekliyor


Merkez Haliliye Belediyesine bağlı olan yaklaşık 300 hanenin bulunduğu İkiağız Mahallesi sakinleri mahallelerine hiç hizmet yapılmadığında yakınıyor. Yıllardır mahallenin ne düzgün bir yolu nede içecek temiz suları olmadığını belirten mahalle sakinleri, şimdilerde kendilerine seçim öncesi verilen sözlerin tutulmasını bekliyor. Bir önceki seçimlerde verilen vaatlerin daha yapılmadan yeni vaatlere inanmadıklarını belirten İkiağız mahalle sakinlerinden Mustafa Çiftçi, “Biz artık vaat değil hizmet istiyoruz.” dedi.
Yollarımız köstebek yuvası gibi
Gerek Büyükşehir Belediyesinin gerekse Haliliye Belediyesinin söz vermelerine rağmen hiçbir şeyin yapılmadığını belirten Kadir Yaşuk, “ Yollarımız köstebek yuvasına döndü. Çukur dolu yolarda düşe kalka, Yolda araçlarımızın lastikleri bile artık patlıyor. Resmen çile çekiyoruz. O kadar talep etmemize rağmen kimse gidip gelmedi. Kimse bizimle ilgilenmedi. Yollarımızın ve suyumuzun bir an önce yapılmasını istiyoruz. Hizmet yapacağız dediler hiçbir hizmet görmedik” dedi.
At arabasıyla su getiriyoruz
Su ihtiyaçlarını 3-4 km uzakta olan başka mahalleden sağladıklarını ifade eden Mustafa Çiftçi, “ Her gün at arabasıyla taşıma su ile ihtiyacımızı sağlamaya çalışıyoruz. Siyasetçilerimiz hedefimiz bu kadar oy diyeceğine Bu kadar hizmet yapalım desinler. Vatandaşları seçim öncesi gelip kandırmalarının bir âlemi yok. Biz her şeyin farkındayız artık. Oyumuzu da kime vereceğimizi iyi biliriz. Bunların oylarını nasıl olsa alırım devri bitti. Bu kadar oy verdik Ak Partiye birisi gelip baktımı? bu mahalleye ne yapıyor. Yolları var mı diye. Seçim öncesi gelmekle bitmiyor bu işler. Kimse buraya gelip oy istemezsin.” Şeklinde konuştu.

Ahmet Meral/Ayetullah Yüksel/Şanlıurfa Olay

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.