banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Urfa'da kaç belediyeye kayyum atandı? işte kayyum atanan belediye

BALİKLİGOL.COM / Tüm Türkiye bu sabah İçişleri Bakanlığı tarafından, PKK-KCK ve FETÖ'ye yardım ve destek verdikleri gerekçesiyle yurt genelinde 28 belediyeye atadığı kayyumla uyandı. Şanlıurfa'da da bir belediyeye kayyum atandı. urfa'da kayyum atanan belediye ile ilgili bilgiler balikligol.com'da... 

İçişleri Bakanlığı tarafından, PKK-KCK ve FETÖ'ye yardım ve destek verdikleri  gerekçesiyle yurt genelinde  28 belediyeye kayyum atandı.
kayyum atanan belediyeler arasında aralarında Diyarbakır, Batman, Hakkari, Şırnak da bulunuyor. KAYYUM BUNLARIN YANINDA şANLIURFA SURUÇ iLÇESİNE DE ATANDI.

Suruç Belediye Başkanı Tarık Açıkgöz oldu

Bugün Kayyum atananlara arasında bulunan Şanlıurfa Suruç ilçesine Belediye Başkanı olarak Şanlıurfa Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz atandı.

 SEÇİLEN BAŞKAN ORHAN ŞANSAL GÖREVDEN ALINMIŞTI

Suruç ilçersinde seçimle seçilen Orhan Şansal daha önce İçişleri Bakanlığı kararı ile görevden alınmış yerine DBP'nin adayı Halil Akbaş seçilmişti.

Kaynak: www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.