banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Urfa'da AK Parti’ye Büyük Katılım

HDP Harran İlçe Başkanı Ahmet Güvenç, CHP Harran eski İlçe Başkanı Ahmet Akban, MHP Belediye Meclis üyesi Mustafa Şahin ile Saadet Partisi Belediye Meclis üyesi adayı Mehmet Çiçek düzenlenen törenle Ak Parti’ye katıldı.
Akşehrinç köyünde düzenlenen katılım töreninde konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik, “Muhalefetin hali ortada. Ülkeyi yönetmeye takatleri de yok, kadroları da uygun değil. AK Parti, Türkiye’nin partisi, Kurulduğu günden beri ülkenin her tarafında hizmet üretmeye devam ediyor. Pek çok kronik sorunu çözdük. Daha gidecek çok yolumuz var. İstikrarı sürdürmemiz, huzuru korumamız gerek. Bu noktada herkese çok önemli görevler düşüyor. Ancak bu sayede bu şehrin, bu ülkenin sorunlarını çözeriz” diye konuştu.
AK Partiye katılımlarından dolayı HDP, MHP, CHP ve Saadet yöneticilerine tek tek teşekkür eden Faruk Çelik, parti rozetlerini taktı.
Katılım törenine AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Milletvekili Halil Özcan, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.