banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Urfa siyaseti kaynıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Pazar Günü Kısas Beldesi’nde düzenlenecek olan 8. Aşure ve Kültür Şenliği’ne katılmak üzere Şanlıurfa’ya geleceği öğrenildi. Şanlıurfa’yı son anda programına alan Kılıçdaroğlu, listelere kızarak partisinden istifa eden Kısas Belediye Başkanı Ali Ersöz’le de bir görüşme yaparak istifasını geri almasını isteyecek.

Geçtiğimiz yıl CHP Genel Başkan Yardımcısı sıfatında Kısas’ta düzenlenen aşure şenliklerine katılan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bu kez Genel başkan olarak etkinliklere katılacak.

Daha önce CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in katılması gündemde olan aşure şenliklerine Kılıçdaroğlu da katılacak. Son anda Şanlıurfa’yı programına alan CHP Lideri, listelerin açıklanmasının ardından listeye tepki gösteren partililerle de bir araya gelerek destek isteyecek. Kılıçdaroğlu, seçimlerle ilgili olarak İl Teşkilatıyla bir görüşmede yapacak.

Bu arada 17 Nisan Pazar günü Kısas Beldesi’nde saat 11.00’de başlayacak olan etkinliklerde aşure ikramı yapılacak. Program daha sonra semah gösterisi, Kısas’lı halk ozanları ve Halk Müziği Sanatçılarının vereceği konserlerle saat 16.00’ya kadar devam edecek.

Uğur Budak / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.