banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Urfa Muhacirlerinden Erdoğan'a destek

Şanlıurfa Muhacirler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başbakan ve cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'a desteklerini sundu.
Şanlıurfa Muhacirler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binasında AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’i ağırlayan dernek başkanı Resul Korkmaz, 10 Ağustosta Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceklerini söyledi.


10 AĞUSTOSTA HAKKA HİZMET İÇİN YARIŞALIM
Dernek binasında üyelere hitap eden AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Son günlerde medyada çok güzel bir yazı dolaşıyor. Burada onun ismini de anmadan geçmeyelim hemşerimiz Prof. Dr. Abdullah Ekinci’nin çok güzel bir makalesiydi. Herkesin okumasını isterim. Burada özgürlükten yana olan. Bağımsızlıktan yana olan, hakka hizmette olanların yarışı ile efendilerine hizmet eden, uşaklık eden bir zihniyetin yarışı var. 100 yıl önce dünya bir savaş yaşadı. Adeta bu bölgenin devletleri cetvel ile çizildi. Dün cetvel ile devlet haritası çizenler yine sahnede. Planlarını uygulamaya çalışıyorlar. Şimdi etrafımıza baktığımızda bu plana dur diyen bunlara “one minute” diyen tek kişi Recep Tayyip Erdoğan’dır. Biz 10 ağustosta bu zihniyete dur demezsek uşaklık edenlere hizmet etmiş olacağız. Ama biz 100 yıl önce hataya düştük. Onun karşılığı olarak muhacir kardeşlerimizin sizin yurtlarınız işgal edildi. Ama şunu unutmayalım çok önemli bir sürecin arifesindeyiz. Biz de yanlış yaparsak gidecek hiçbir yerimiz olmaz. Etrafımıza baktığımızda gideceğimiz hiçbir yer yok. Dört yanımız savaş, kan, gözyaşı. Onun için çok önemli bir süreçteyiz. Sizin şahsınızda Resul Beye teşekkür ediyorum” dedi.


MUTLAKA MUHTARA GİDİP SEÇMEN KARTIMIZI ALALIM
Seçmenlere seçmen kartlarını almaları için uyaran Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç; “30 Mart seçimlerindeki sandıklarımızın bazıları iptal oldu. Dolayısı ile toplam sandık sayımız 3700’den 3200’e düştü. Mutlaka muhtara gidip seçmen kartımızı alalım. Seçmen kartının dağıtımını sağlayalım. Ola ki elinize kart geçmedi. Şanlıurfa İl ve İlçe başkanlıklarını arayalım, öğrenelim. Benim kaydım çıkmadı diye oy kullanmamazlık etmeyelim. Mutlaka çıkar. Çünkü sandık numaraları değişmiş. 500 sandık iptal edilmiş. Sayı azaltılmış. İl ve İlçe Başkanlıklarımızda seçmenlere yardım edecek sistemimiz vardır. Kesinlikle oyunuz vardır. Mutlaka oy kullanalım. Çünkü bir oy bir oydur” diye konuşmasını bitirdi.
AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün’de yaptığı konuşmada desteklerinden dolayı Şanlıurfa Muhacirler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı ve üyelerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.