banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Urfa Hür Dava Partisinden protesto

Öğleden sonra Ahmet Bahçıvan İş Merkezi'nde bir araya gelen Hür Dava Partisi üyesi 30 kişilik grup, Mersin Mustazaflar Cemiyeti'ne yönelik saldırıları kınadıklarını bildirdi.

Protesto eyleminde kalabalığa konuşan Hür Dava Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın; “Mersinde, Bayram günü menfur bir saldırıya maruz kalıp yaralanan mustazaflar cemiyeti Mersin şube başkanı ve 6 dernek üyesi kardeşimize Ş.URFA HÜDAPAR İL TEŞKİLATI OLARAK , kardeşlerimizin yanında olduğumuzu gösteriyor, ve bu saldırıyı yapan çapulcuları kınıyoruz.

Kardeşlerimize karşı yapılan bu kalleşçe saldırıları birkez daha lanetiyor ve onları ALLAH a havale ediyoruz.Kardeşlerimizi de bu düşmanlığa karşı takındıkları metanetleri ve dik duruşlarından dolayı birkez daha kutluyor ,onları RABBİMİZİN rahmet ve mağfiretine havale ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.