banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Ekonomi Başkanı Hıdır Toprak

URFA DÜNYA’YA ÜRÜN SATACAK

Suruç ilçesi Cumhuriyet Meydanında düzenlenen açılış törenine Bakan Çelik ve Eroğlu’nun Yanı Sıra Vali Celalettin Güvenç, DSİ Genel Müdür Vekili Güven Karaçuva,Ak Parti milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu, Halil Özcan, Abdulkerim Gök, İl Özel İdare Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu,Büyükşehir belediye Başkanı Eşref Fakıbaba, Karalöprü Belediye Başkanı Nihat Çifti ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yoğun güvenlik önlemleri altında başlayan temel atma töreni saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. BAKAN: HASIM DEĞİL HISIMIZ Suruç’ta bu proje gerçekleşince 54 bin 450 dekar alana su gidecek, Suruç’un önünde bir engel kalmayacak. Son 30 yılda Türkiye çok şey kaybetti. Hala kaybetmesini isteyen var Mehmet’lerin Ahmet’lerin mayasında ne ayrılık var, mayamızda hiçbir ayrılık yok. Bu silahların susmasında kim memnun olmadı ahmet’ler mehmet’ler memnun oldu. Ama o silah baronları memnun olmadı. Bu vatanı hep beraber vatan yaptık yine vatanın ilerlemesinde birlikte olacağız.

Biz birbirimizin hasmı değil hımsıyız. URFA DÜNYA’YA ÜRÜN SATACAK Eroğlu ‘’Biliyorsunuz 2 yıl önce temel atmıştık aynen bu noktada. Şimdi projenin geri kalan kısımlarının temellerini atacağız 54 bin dekar arazi suya kavuşacak.  Temelini attığımız diğer kısımlarda çok kısa sürede tamamlanacak. Bakın Türkiye birlik beraberlik prıjesi ile artık çok daha güçlü az önce aynı kıbleye döndük.

Bu hakikaten bu milletin geleceği için bu fevkalede önemli birlik bereberlik ve kardeşliğimizin pekiştirilmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Başbakanımızn liderliğinde Türkiye^de çok öenmli değişimler oldu. IMF’ye Türkiye borç verecek. Faizler düştü şimdi çifti kardeşlerim % 5 faiz ile kredi alıyor. 2023 tılında Allah nasip ederse türkiye’yi 10 uncu büyük ekonomi haline getireceğiz birlik beraberlik projesi de buna destek olacak. Gelecek 10- 15 yıl içerisinde dünyada en öenmli ekonomi güvenli gıda ekonomisi olacak biz de Şanlıurfa’yı Suruç’u dünya ya gıda ürünleri satan bir yer haline getireceğiz.

Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.