banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Sanlıurfa Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

Urfa Belediye Meclisi Toplandı


Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddelerine geçmeden önce çeşitli konularda meclise sunulan önergelere ilişkin cevaplar birer birer okundu ve bugün meclise sunulan önergeler üzerinde 1 saate yakın görüşmeler yapıldı.
Boşalan kadronun iptal edilmesi, 2012 yılı bütçesine ek bütçe yapılması, ŞUTİM’de taşınmaz mal tahsisi, toplu konut yapılması ve satılması, yüzme havuzlarına isim verilmesi başlıklı gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanan toplantıda, engellilerin ve emeklilerin toplu taşıma araçlarından faydalanması başlıklı 2 ayrı gündem maddesi ise yarınki birleşime bırakıldı.
Ayrıca imar planına itiraz, imar komisyonuna havale edilecek dosyalar ve imar komisyon raporları başlıklı gündem maddelerinin görüşülmesine de yarınki birleşimde devam edileceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.