banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

ÜNİAK Şanlıurfa Çalışıyor

ÜNİAK Genel Merkez Bölge Koordinatörleri Alperen Tastan ve Muhammet Doğan’ın katılımı ile Şanlıurfa’da istişare toplantısı düzenlendi.

 

Ayrıca Milletvekili Halil Özcan, Bölge koordinatörleri, Gençlik Kolları Başkanı Osman Uludağ ve ÜNİAK Şanlıurfa Teşkilatı üyelerinin katılımlarıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda konsey seçimleri ve öğrencilerin üniversite ile ilgili sorunları ele alındı ve çözüm önerileri üzerinde tartışıldı.

 

Daha sonra İl Başkanlığında AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’i ziyaret ettiler. Başkan Av. Yusuf Eğilmez, günün anısına mırra takımı hediye etti. Başkan Av. Yusuf Eğilmez’e teşekkür eden ÜNİAK Genel Merkez Bölge Koordinatörleri Alperen Tastan ve Muhammet Doğan Viranşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına ziyarette bulundular ve Viranşehir Meslek Yüksek Okulu hakkında bilgi edinip yapılacak olan konsey seçimi için istişare toplantısına katıldıktan sonra ilden ayrıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.