banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

Ülkü ocakları başkanı gözaltında

Kocaeli Kartepe Ülkü Ocakları Başkanı Doğukan Önal, haraç aldığı iddiasıyla iki kişi ile birlikte jandarma tarafından gözaltına alındı.

İddialara göre, Karasu Belediyesinden alacağını tahsil edemeyen müteahhit H.K., Kartepe Ülkü Ocakları Başkanı Doğukan Önala durumu bildirerek parasının tahsilatını yapması karşılığında kendisine 10 bin TL vereceğini söyledi. Önal, tahsil ettiği parayı H.K.ye teslim edip, 10 bin lirasını istedi. Parasını alamayan Önal, adamları ile birlikte H.K.yi tehdit etti. Tehdit edilen şahsın jandarmaya şikayeti üzerine Doğukan Önal ile Y.S. ve Y.K. gözaltına alındı. Kartepe jandarma karakolunda ifadeleri alınan 3 kişi adli makamlara sevkedildi. Jandarma ekiplerinin gazetecilerin fotoğraf almasını engellemek için sanıkları adliyenin arka kapısından içeriye sokması dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.