banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Sanlıurfa Başbakan

Uğur Esat Akgöl resmen aday adayı

12 Haziran 2011’de yapılacak olan Milletvekili genel seçimleri için Şanlıurfa AK Partiye Eski Şanlıurfa belediye başkanlarından Uğur Esat Akgöl aday adaylığa resmen başvuruda bulundu.

 

Eski Şanlıurfa belediye başkanlarından Uğur Esat Akgöl bugün başvuru evraklarını tamamladıktan sonra AK İl Başkanlığına gelerek “başvuru evraklarını” İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’e teslim etti.

 

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili aday adayı olan Eski Şanlıurfa belediye başkanlarından Uğur Esat Akgöl’e başarılar dileyen Eğilmez; “Esat Bey aday adaylığı partimize ve Şanlıurfa’ya hayırlı olsun” dedi.

 

AK Partiden aday adaylık başvurusunu yapan Eski Şanlıurfa belediye başkanlarından Uğur Esat Akgöl ise yapılacak bir çok şeyin olduğunu belirterek “Gönül verdiğimiz partimizden çok sevdiğimiz Şanlıurfa’mıza hizmet etmek için başvuruda bulunduk. Daha önce Şanlıurfalılar Belediye başkanı olarak görev vermişlerdi. Bu kez AK Parti ilgili kurumları uygun görürse Milletvekili olarak Şanlıurfa’ya ve Türkiye’ye hizmet edeceğim” dedi. 

Çok sayıda akrabasının ve sevenin eşlik ettiği Eski Şanlıurfa belediye başkanlarından Uğur Esat Akgöl, Aday adaylığını GTV ekranlarından canlı yayınla Şanlıurfa’ya duyurdu.

 

Milletvekili genel seçimlerinde aday olmak için AK Parti aday adayları için resmi süreç (7 Mart) Pazartesi günü başlamış, 14 Mart Pazartesi günü sona erecektir.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Neşe 4 yıl önce

Pislikkk