banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Urfa Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

Türkiye'nin NATO koalisyonunda yer almasına eleştiri

Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanlığı, yaptığı basın açıklamasında Türkiye’nin NATO merkezli bir koalisyonda yer almasını eleştirerek, “İlla bir koalisyon kurulacaksa bu koalisyon İslam ülkelerinden olmalıdır. İslam ülkelerinin katılımıyla bir “İslam Barış Gücü” kurulmalıdır. İslam dünyasında akan kanı durdurmak için bu barış gücü ile müdahale de bulunulmalıdır.”denildi.

Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Karalar, “Türkiye gerekçesi ve bahanesi ne olursa olsun NATO merkezli bir koalisyonda kesinlikle yer alamaz, almamalıdır. Çünkü Amerika ve Batı, koalisyon ortağı değil, ateşin içine sokacağı bir tahta maşa arıyor” diyerek Türkiye’nin maşa olmaması gerektiğini söyledi.

AK Parti iktidarının desteği ile Suriye’nin ateşe atıldığını ifade eden Karalar, “Sekiz milyonu aşkın Suriyeli kardeşimiz yerinden yurdundan edildi. İki yüz bin Suriyeli hayatını kaybetti. Kim kazandı. Maalesef, yine küresel emperyalizm ve ırkçı Siyonizm kazandı. Maalesef, Biz Türkçe, Kürtçe, Arapça ağıtlar yakarken, onlar görkemli şatolarında zafer şarkıları söylüyorlar. Yaşadığımız olayların hiçbirisi tesadüfî olaylar değildir. Hepsi büyük bir planın parçasıdır. Asıl plan Büyük İsrail Projesidir. Küresel taksimin Yüzüncü yılındayız. Ve bugün sınırlar yeniden tanzim ediliyor. IŞİD bahane edilerek böl parçala ve yok et taktiği acımasızca uygulanıyor.”dedi.

“Zaten bölünmüş bir coğrafya daha da küçük parçalara bölünüyor.”diyen Karalar, “Mikro devletçikler kuruluyor. İslam ümmeti Kürt, Türk, Şii, Sunni, Arap, Acem denilerek, her türlü etnik ve mezhebi farklılıklar tahrik edilerek birbirine düşürülüyor. Böylece, bölgemizde adım adım Büyük İsrail Projesi uygulanıyor. Çünkü Büyük İsrail’in kurulabilmesi için, çevresindeki bütün ülkelerin daha da küçültülmesi ve daha da parçalanması gerekiyor. Nihai hedef ise hiç şüphe yok ki Türkiye’dir. Türkiye’nin parçalanmasıdır.”diyerek hükümeti uyardı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.