banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Türk Eğitim –Sen'den AK Partiye ziyaret

Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim –Sen Şube Başkanı Hikmet Karakuş ve beraberinde sendika yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hem yeni İl Binasının hem de 12 Haziran 2011 Milletvekili Genel Seçimlerinde başarı ile çıkan AK Partiyi tebrik etmek istedikleri için ziyareti gerçekleştirdiklerini belirttiler.

 

Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim –Sen Şube Başkanı Hikmet Karakuş; “Seçimden önce bizi ziyaret ettiler. Bizde iadei ziyareti gerçekleştirdik. AK Partinin hem yeni binasının hem de seçimlerdeki başarılarından dolayı İl Başkanına ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. STK olarak sorunlarımızı iktidar partisi temsilcisiyle paylaşma imkanı bulduk” dedi.

 

 

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bizlere teşekkür ziyaretinde bulunan Türk Eğitim –Sen Şube Başkanı Hikmet Karakuş ve sendika yönetim kurulu üyelerine partim adına teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz demokrasilerin vazgeçilmez unsurları Sivil Toplum Kuruluşlarıdır. AK Parti olarak iktidara geldiğimi 8 yıldan beri STK’ları hep önemsedik. Çünkü ileri demokrasiye gerçek anlamda geçmek için STK’lara önemli görevler düşüyor. Bu anlamda STK’ları demokrasimiz adına çok önemsiyoruz. Diyaloga en açık siyasi parti olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz  ” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.