banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor HAMEDO

Turizm Bakanı Ersoy, Şanlıurfa’nın Tarihi Mekanlarını İnceledi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ile beraber Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik alanlarını inceledi.
GAP Bölgesindeki tarihi ve kültürel alanları inceleyen Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bugün Mardin’den Helikopter ile Şanlıurfa’ya iniş yaptı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Ak Parti Miletvekili Mehmet Ali Cevheri, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Emniyet Müdürü Veysel Tipioglu, Jandarma il Komutanı Albay Eyüp Sabri Kirişçi karşıladı.
Bakan Mehmet Ersoy Şanlıurfa’nın Kültür Turizminde önemli yeri olan Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi, Haleplibahçe Mozaik Müzesi, Göbeklitepe kazı alanını inceleyerek Şanlıurfa’da yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bakan Ersoy bugünkü son ziyaretini ise tarihi Çarmelik Kervansarayına yaparak programının bugünkü kısmını tamamlamış olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.