banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

TÜLMEN VE ESEMKULU KÖYLERİ AK PARTİYİ BAĞRINA BASTI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi ve AK Partililer Karaköprü İlçesine bağlı Esemkulu, Tülmen ve diğer çevre mahallelerinde (köylerde) yapılan toplantılara katıldılar.

Tülmen mahallesi (köyü) sakinleri tarafından düzenlenen toplantıya davet edilen AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, köy meydanında bir araya gelen köylülere seslenerek “AK Parti Hükümetimizin ve bizlerin tek amacı huzuru, barışı kırsalımıza yaymaktır. Köylerimiz çok güzel, gelişmeye açık köylerdir. İnşallah yapacağımız hizmetlerle daha da nitelikli hale geleceklerdir” dedi. Tülmen mahallesi (köyü) Yusuf Rastgeldi ise gerçekleşen toplantıda kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Çiftçi’ye teşekkür etti.

BAKAN ÇELİK ESEMKULU KÖYÜNDE

Esemkulu mahallesine giden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi zılgıtlarla, alkışlarla karşılandı.

AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, “Esemkulu İsaören korukezen kargılı sülüklü ve diğer köylerden buraya gelen herkese teşekkür ediyoruz. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın, AK Partimizin en büyük projesi huzur projesidir birlik ve beraberlik projesidir” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Esemkulu sakinlerine seslenerek “Hizmetin tek adresi AK Partidir. Köylerimiz AK Parti hükümeti sayesinde kilitli parke gördü, yol gördü içme suyu gördü. 30 Mart sonrası köylerimize AK Belediyeler sayesinde adeta hizmetler yağacak” dedi.

 

2. Video

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.