banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi Şırnak Mahallesi Enver Aksak

TSK'daki CHP aşkı detayda gizli

kameramanı çekerken Erdoğan'ın ziyare-tine AA ve TRT bile alınmadı. TSK'nın sitesindeki linkte Erdoğan'ın adı da yok!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Güneydoğu ziyareti, CHP'nin siyasi şovuna döndü. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Gediktepe mevzisindeki fotoğraflarını TSK personeli çekerken; AA ve TRT, mevziye alınmadı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğraflarını ve görüntüleri ise, CHP Genel Merkezi'nin fotoğrafçısı ve kameramanı çekti.

AA ve TRT ziyaretlere alınmadı. Genelkurmay Başkanlığı'nın "www.tsk.tr" adresli internet sitesinde, Kemal Kılıçdaroğlu'nun propagandası yapıldı. TSK'nın internet sitesinde, Başbakan Erdoğan'ın ve Bakanların Güneydoğu ziyaretine ilişkin yayınlanan fotoğraflara ait linkte isimleri dahi verilmedi. Genelkurmay Başkanlığı'nın yetkilileri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Sekreteri Önder Sav ile ziyarete katılan askerî yetkililerin isimlerine tek tek internet sitesinde yer verildi. TSK sitesinde, Güneydoğu ziyaretine ilişkin Başbakan Erdoğan'ın 12 fotoğrafı yer alırken, Kılıçdaroğlu'nun 14 fotoğrafı yer aldı. Erdoğan'ın fotoğrafları ziyaretten 1 gün sonra, Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafları ise aynı gün internet sitesine konuldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Güneydoğu ziyareti, CHP'nin siyasi şovuna döndü. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3 bakanıyla birlikte, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki terörist saldırıda 11 askerimizin şehit düştüğü Gediktepe mevzisini ziyaret etmiş. Ziyaretin fotoğrafları, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personeli tarafından çekilmişti.

TSK'NIN İNTERNET SİTESİNDE CHP'YE 'FARKLI MUAMELE' ŞÜPHESİ UYANDIRAN KARELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

Erdoğan'ın zyiaretinde devletin ajansı Anadolu Ajansı (AA) ve televizyonu TRT'ye çekim yaptırılmamıştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Genel Sekreter Önder Sav'ın, Siirt, Şırnak ve Hakkari'de nöbet tutan askerler ziyaretine CHP Genel Merkezi'nin fotoğrafçısı ve kameramanı alındı, ancak Anadolu Ajansı ve TRT yine alınmadı.

CHP Genel Merkezi'nin çektiği fotoğraflar kamuoyuna duyuruldu. CHP'nin, stratejik öneme sahip yerlerde çektikleri görüntülerin CHP'ye bırakılması ise dikkat çekici bulundu.

TSK'NIN CHP AŞKI DETAYLARDA

Genelkurmay Başkanlığı'nın "www.tsk.tr" adresli internet sitesinde, Kemal Kılıçdaroğlu'nun propagandası yapılıyor. Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Güneydoğu ziyareti aynı gün (2 Temmuz 2010) internet sitesine konulurken, ziyarete ilişkin 14 fotoğraf yayınlandı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 20 Haziran 2010 tarihinde 3 Bakan ile gerçekleştirdiği Güneydoğu ziyareti ise bir gün sonra (21 Haziran 2010) internet sitesine konuldu, ziyarete ilişkin 12 fotoğraf yayınlanmıştı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde, Başbakan Erdoğan'ın ve Bakanların Güneydoğu ziyaretine ilişkin yayınlanan fotoğraflara ait linkte isimleri dahi verilmemişiti. BU LİNKTEKİ ADRESTE, "20 Haziran 2010 Tarihinde Van-Hakkari Bölgesine Yapılan Ziyaret ile İlgili Görüntüler - 21 Haziran 2010" ifadeleri yer alıyor. Başbakan ve 3 bakanın ismini dahi vermeyen Genelkurmay Başkanlığı'nın yetkilileri, internet sitesinde, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanısıra CHP Genel Sekteri Önder Sav ile ziyarete katılan askeri yetkililerin isimleri tek tek verildi.

KILIÇDAROĞLU İLE İLGİLİ FOTOĞRAFLARIN VERİLDİĞİ LİNKTEKİ ADRESE girildiğinde, şu ifadeler yer alıyor:

"Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Güneydoğu Ziyareti (02 Temmuz 2010)

02 Temmuz 2010 tarihinde Doğan Köyü Sarıyaprak Üs Bölgesi (Siirt/Pervari), Gürvil Jandarma Sınır Bölüğü (Şırnak/Bağlıca) ve 20. Jandarma Sınır Tugay Komutanlığı'na (Hakkâri/Çukurca) gerçekleştirilen bu ziyarete; Kara Kuvvetleri Komutanı, Jandarma Genel Komutanı, 2. Ordu Komutanı ile birlikte CHP Genel Sekreteri katılmıştır."

1 - TSK'nın, Gediktepe'deki mevziye çıkılmasına ilişkin duyurusunda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların isimleri dahi yer almadı.

2 - TSK sitesindeki fotoğraflarda, Başbakan Erdoğan ve 3 bakanın ziyarete katıldığı görülüyor. Buna rağmen TSK, fotoğrafta yer alan kişilerin kim olduğunu yazmadı!

3 - TSK internet sitesinde, Orgeneral İlker Başbuğ'un, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Güneydoğu ziyaretine çıktığını duyuruyor.

4 - TSK'nın, internet sitesinde, ziyarete CHP Genel Sekteri Önder Sav'ın da katıldığı duyurulmuş... Yetmemiş, ziyarete katılan askeri yetkililerin isimleri de tek tek sıralanmış…

EROĞAN, 3 BAKAN İLE KATILMIŞTI

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki terörist saldırıda şehit düşen 11 asker için 20 Haziran 2010 tarihinde Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı'nda devlet töreni düzenlenmiş, Törene katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atilla Işık ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Aksay'la birlikte çatışmanın yaşandığı Gediktepe Bölgesi'nde mevzide inceleme bulunmuştu.

"Kılıçdaroğlu'nun propaganda resmini çektirmek, Genelkurmay'a mı kaldı?"

Ulusal Parti İstanbul İl Başkanı Nizamettin Aydın, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile nöbet tutan askerlerle fotoğraf çekmesini eleştirdi ve "Kılıçdaroğlu'nun propaganda resmini çektirmek Genelkurmay'a mı kaldı?" diye sordu. Nizamettin Aydın, "Kemal Kılıçdaroğlu'nu eğer Genelkurmay davet etti ise o tepede ayakta bir Kılıçdaroğlu resmi çektirmesi büyük bir suç olmuştur. Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyasını düzenlemek, Genelkurmay'a mı düşmektedir? (…) Bir siyasi partinin seçim propagandasına alet olamazlar. (…) Genelkurmay CHP Genel Başkanı'nı o tepeye götürmeli, askerlerle görüştürmeli ve fotoğraf çektirmemelidir. Eğer çektirirlerse bunun vebali de onların üzerine olacaktır" dedi.

"ŞEHİT ASKER CENAZELERİNE KATILSIN"

Kemal Kılıçdaroğlu'nun şehit asker cenazelerine katılması gerektiğine dikkat çeken Nizamettin Aydın, "Kaldı ki Kılıçdaroğlu daha asker cenazelerine bile gitmemektedir. Askerin ölüsüne gitmeyen Kılıçdaroğlu'nun askere moral verecek bir yüzü mü vardır?! Tüm Türkiye şehit cenazelerine koşarken Kılıçdaroğlu asker cenazelerine katılmamış, sadece sivillerin cenazesine katılmıştır. Bu bile Kılıçdaroğlu'nun ne ince Kürtçü hesaplar peşinde koştuğunu göstermektedir. Kılıçdaroğlu askere destek vermek istiyorsa, gitsin şehit askerlerin cenazesine, alsın eline bir Türk bayrağı ve öyle resim çektirsin. Ama bunu yapamaz; çünkü işbirliği halinde olduğu, oy almayı umduğu PKK'lı çevreleri karşısına almak istemez. Hele hele ABD'yi karşısına hiç alamaz" diye konuştu.

Kenan Kıran- Furkan altınok / www.vakit.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.