banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Toru'nun Bıçaklanma Olayında 7 Kişi Tutuklandı

Şanlıurfa’da 7 Aralık günü Toru Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Toru’nun bıçaklanması olayına karıştığı iddia edilen 22 kişiden 7’si tutuklandı.

Mehmet Toru, 7 Aralık günü akşam saatlerinde yüzü poşulu bir kişi tarafından bıçaklanmasının ardından Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri geniş kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Polis, her türlü delili, tehditi göz önünde bulundurarak, olayın aydınlanması için büyük çaba sarf etti. Olayın yaşandığı günden bu yana soruşturmayı sürdüren Şanlıurfa polisi, olayla ilgili olarak 22 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan 22 kişi, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Cinayet ekipleri tarafından sorgulandı. Sorgulanan 22 kişi daha sonra adliyeye sevk edildi.

Sivil polis araçları tarafından adliyeye getirilen 22 kişi, binanın zemin katından adliye binasına alındılar. Savcılıkta ifadeleri alınan 22 kişiden Emin G., İsmail G., Mahmut E., Mahmut K., Mehmet C., Mahmut Y. ve Bedir B. tutuklanma talebi ile hakim karşısına çıktı.

Hakim karşısında ifade veren 7 kişi daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.