banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Toru'dan basına teşekkür VİDEO

Basın kuruluşlarını ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı İbrahim Toru ve yardımcısı Şahban Kılıç, basın kuruluşlarıyla görüşerek basın ile iletişimin önemi ve basın kuruluşlarının ağır sorumlulukları hakkında görüş alış verişinde bulundular.

 

Sembol Gazetesi sahibi Ahmet Akarslan ile görüşen Toru, daha sonra İpekyol Gazetesine geçerek Yayın Yönetmeni Mustafa Arısüt ile bir süre görüştü. Buradan Güneydoğu TV’ye geçen İbrahim Toru, Ömer Kapaklı ve Mehmet Ali Kapaklı ile görüştü.

 

Son olarak Güneydoğu Gazetesi sahibi ve GAP Gazeteciler Başkanı Kemal Kapaklı’yı ziyaret eden Toru; “Bugünkü ziyaretimizde AK Parti Tanıtım Medya başkanlığı olarak gerçekleştiriyoruz. Güneydoğu Tv, Güneydoğu Gazetesi, İpekyol ve Sembol gazetelerini ziyaret ettik. Şanlıurfa’ya yaptıkları hizmetten dolayı AK Parti olarak kendilerine teşekkür ediyorum. Dünden beri yaptığımız ziyaretlerde hem yerel basınımız hemde ulusal basınımızın temsilcileri Şanlıurfa’da yaşadıkları sorunlarını dile getirdiler. Hem kendileriyle hasbihal olarak, sohbet olarak ve aynı camiadan olmamız hasebiyle sorunları konuştuk. Kendi adıma ve AK Parti adına tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.