banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

TORU; ANKETLER REKOR KIRACAĞIMIZI GÖSTERİYOR


AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlık binasında İl ve İlçe medya tanıtım başkanlarıyla aylık olarak düzenlenen olağan toplantıda konuşan Medya Tanıtım Başkanı İbrahim Toru; “Bizim Şanlıurfa’da parti olarak Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan için hedeflediğimiz ‘en yüksek oy oranı’ ile Türkiye rekorunu kıracağımızı son yaptığımız anketlerde doğruladı. En son ankette Cumhurbaşkanı Adayımıza Şanlıurfa’da yüzde 76 oy çıktı. Bu son haftada tüm teşkilatlarla yapacağımız yoğun çalışmalar sayesinde hedeflediğimiz yüzde 80’nin üzerine çıkarak rekor kıracağımıza inancım tamdır” dedi.
İl başkanlık binasında düzenlenen toplantıya Medya Tanıtım Başkanı İbrahim Toru, Medya Tanıtım Başkan Yardımcısı Şahban Kılıç, İl Gençlik kolları ve AK Parti İlçe Medya Tanıtım Başkanları Katıldı.
İl ve İlçe Medya Tanıtım Başkanları olarak bugüne kadar yapılan çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda tüm katılımcılara söz hakkı verildi.
Yaklaşık iki saat süren toplantı çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.