banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

TİCARET BORSASI MİLLETVEKİLLERİNİ AĞIRLADI

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’ya AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök tebrik ziyaretinde bulundu. Başkan Kaya ve yönetim kurulunu tebrik eden gök hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Vekil Gök ve beraberindekilere teşekkür etti. Başkan Kaya; “Sayın vekillerimizle gerek borsamız ve çiftçilerimizin sorunlar gerekse ilimizin sorunları hakkında sürekli görüşüyoruz. Sorunların çözümü noktasında birlik ve beraberlik içerisinde istişare ediyoruz. ” diye konuştu. Yeni dönemde de çeşitli projelerinin olduğunu aktaran Başkan Kaya, vekillerle gündeme ilişkin sorunları da değerlendirdi.

Kendilerini ağırladıkları için Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ve borsa yönetimine teşekkür etti. Gündeme ilişkin açıklamalarda da bulunan Vekil Gök, Şanlıurfa’nın tarihine ve kültürüne yakışır bir tavır sergilediğini ve sağduyulu davrandığını söyledi.

Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya’yı daha sonra Şanlıurfa Ak Parti Milletvekilleri; Mahmut Kaçar ve Mehmet Akyürek ziyaret etti.

Mehmet Kaya ve çalışma arkadaşlarına yeni dönemde başarılar dileyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek; Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın bölgedeki önemine değindi. Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’nın çalışmalarının takdir edilir nitelikte olduğunu aktaran Akyürek; Başkan Kaya’nın gerek çiftçi gerekse ilin sorunları ile sürekli ilgilendiğini kaydetti.

AK Parti Milletvekili Mahmut Kaçar ise; Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın bölgedeki önemine değinerek; Kaya ve çalışma arkadaşlarına başarılar diledi.

Milletvekilleri; Abdulkerim Gök, Mahmut Kaçar ve Mehmet Akyürek’i;  Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri karşıladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.