banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Teşkilat Çelik'i karşılamaya hazır

AK Parti Şanlıurfa İl teşkilatları yarın Şanlıurfa’ya gelecek olan Devlet Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik’i coşkulu karşılamak için tüm hazırlıklarını tamamladı. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, seçim sonrası elde edilen başarı ve Bakan Çelik’in yarın gelişi ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

 

İl Başkanı Eğilmez, AK Parti MKYK üyesi, Doç. Dr. Milletvekili Zeynep Karahan Uslu ve partisinin yürütme kurulu üyeleri ile birlikte düzenlediği Basın toplantısında, Devlet Bakanı Faruk Çelik’in, Urfa için bir şans olduğunu söyledi. İl Başkanı Eğilmez ’24. Dönem milletvekili Genel Seçimleri 12 Haziran 2011 tarihinde Ülkemize ve Şehrimize yakışan Demokratik bir yarışla sonuçlandı. AK Partinin 8 yıllık iktidarından sonra seçim süreci başladı, Şanlıurfa’da AK Partiye büyük ilgi oldu, 350 aday adayımız partimizden Milletvekili adayı olmak için başvuruda bulundu. Haliyle içinden 12 kişi listeye seçildi Aday listeleri açıklandıktan sonra esen olumsuz hava nedeniyle “AK Parti 5-6 Milletvekili çıkarabilir” denildi. Ancak Devlet Bakanımız Faruk Çelik’in Şanlıurfa’dan aday olması ve seçim sürecinde yaptığı çalışmalarla “AK Parti hizmet partisidir, Bakan bunu gösteriyor” dercesine gece gündüz çalışarak hem küsen aday adaylarımızın tekrar aktif olarak çalışmalara katılması, hem de teşkilatla birlikte çalışarak olumsuz havayı olumlu havaya çevirdi. Bakanımız Faruk Çelik, adaylarımızla ve parti teşkilatımızla birlik ve beraberlik içindeki çalışmalarının sonucu olarak 12 Haziran’da halkımız sağduyunun, aklıselimin, kadirşinaslığın en güzel örneğini ortaya koydu. Genelde partimizi özelde Sayın Bakanımızı çok güçlü bir şekilde desteklemiş ve mecliste Şanlıurfa’nın sesi olma, Şanlıurfa’nın hak ettiğini alma görevini tevdi etmiştir.Halkımız her zaman olduğu gibi söylemesi gerekeni en güzel şekilde söylemiştir. AK Parti olarak birlikte çalışmanın, birlikte üretmenin, birlikte olmanın bereketini bu seçimlerde yaşadık. Bu bereket birlikteliğimiz kadar halkımızın gönülden yaptığı dualarının da bereketidir. ’dedi.

 

 

Başkan Av. Eğilmez açıklamasını şöyle sürdürdü; Yıllardır bakan özlemimizi gideren, Ankara’yı Şanlıurfa’ya taşıyacak, problemlerimize projelerle çözüm üreten Sayın Bakanımızın Şanlıurfa olarak hep yanında olacağız. Bakanımızın devlet adamı, tecrübesi, birikimi, kâmil kişiliği, hayat tecrübesi ve siyasi olgunluğu Şanlıurfa için ciddi bir şans olacaktır. Bakanımız 20 bin kilometrekare Şanlıurfa toprağının, 1 milyon 663 bin Şanlıurfalının bakanıdır.

 

Şanlıurfa olarak Bakanımızı seçimlerde olduğu gibi bundan sonraki süreçte de çok güçlü bir şekilde destekleyeceğiz. Arkasında birlik içinde duracağız. Birliğin Şanlıurfa’ya hizmet olarak döneceğini çok iyi biliyoruz. Bakanımız seçim sürecinde taahhüt ettiği 400 projeyi ve daha fazla hizmeti peygamberler şehri Şanlıurfa’ya kazandıracaktır. Sayın Bakanımızın Şanlıurfa’ya kazandıracak bu hizmetlerin çalışmalarına biz teşkilat olarak yapmamız gerekenleri yapacağız. 

 

BAKAN 15.30’DA GELİYOR

 

İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, yarın Şanlıurfa’ya gelecek olan Devlet Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik için GAP havalimanında bir karşılama töreni yapacaklarını ifade ederek’ Halkımız Sayın Bakanımızı çok sevmiş, takdir etmiş ve büyük bir teveccüh göstermiştir. Bu teveccüh artarak devam ediyor. 12 Haziran’ın kaptanı, emekçisi, Urfa’nın gönlünde taht kuran Devlet Bakanımız Sayın Faruk Çelik 26 Haziran 2011 Pazar günü saat 15.30’da Şanlıurfa’ya gelecektir, vatandaşlarımızın bu sevincimize ortak olmasını bekliyoruz Şanlıurfa olarak, teşkilat olarak Sayın Bakanımızla birlikte olduğumuzun ilk örneğini 26 Haziran Pazar günü saat 12.30’da GAP Havaalanı’nda göstereceğiz. Halkımızı Sayın Bakanımızı coşkulu bir şekilde karşılamaya davet ediyoruz.’dedi.

 

 

ZEYNEP KARAHAN USLU’ HALKIMIZA HİZMET EDECEĞİZ’

 

 

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında düzenlenen Basın toplantısına katılan Şanlıurfa Milletvekili ve AK Parti MKYK üyesi Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, seçim sürecini bir kez daha değerlendirdi. Karahan; “Bir seçim daha geride kaldı, Türkiye yeni dönemde darbe ve vesayetin son kalıntılarından kurtulacağı bir dönem başlıyor. İnsan odaklı eser bırakan bir siyaset yaptık, Dünya lideri olmuş bir Başbakan ile yeni döneme giriyoruz, Cumhuriyet tarihi boyunca ilk kez 3 dönem üst üst oylarımızı artırırak İktidara geldik, bu anlamda, Urfa ve genelde Türkiye teşekkür ediyoruz, Urfa’yı hak ettiği bir konuma getirmek için taahhüt ettiğimiz projeleri hayat geçirmeye başladık, bizi, diri ve güçlü olarak Ankara’ya gönderen Urfa’ya bunun karşılığında hizmet edeceğiz” dedi.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.